'Echte knokker!' Megadeth's Dave Mustaine krijgt bruine band Jiu-Jitsu Nieuws
Nieuws

'Echte knokker!' Megadeth's Dave Mustaine krijgt bruine band Jiu-Jitsu

'Echte knokker!' Megadeth's Dave Mustaine krijgt bruine band Jiu-Jitsu

Dave Mustaine heeft op 61-jarige leeftijd zijn Brazilian Jiu Jitsu bruine band gehaald. De legendarische gitarist en frontman van Heavy Metalband Megadeth deelde dit weekend het nieuws zelf via sociale media.

Dave Mustaine, Heavy Metal-icoon en mede-oprichter van Megadeth, heeft nog een titel aan zijn lange lijst toegevoegd: BJJ bruine band. De 61-jarige gitarist werd gepromoot door de hoofdcoach van Gracie Barra Spring Hill, Reginaldo Almeida. De zanger werd vergezeld door mede Megadeth gitarist en 1-streep witte band Kiko Loureiro.

Echte vechtsporter

Almeida was ook verantwoordelijk voor het promoten van Mustaine tot paarse band in januari 2021 en tot blauwe band jaren daarvoor. De professor voegde zich bij de originele Metallica-leadgitarist bij het delen van het nieuws en plaatste een video van de promotie op zijn Instagram-pagina.

"Achter elke berg zijn meer bergen", schreef Mustaine in zijn bericht waar hij pronkt met zijn bruine band (lees verder onder instapost).

Mustaine is al lang een fanatieke pleitbezorger voor vechtsporten en heeft ook zwarte banden in Ukidokan Karate, Songhai Taekwondo en bij de World Taekwondo Federation. Samen met andere spraakmakende muzikanten, zoals Zoltan Bathory van Five-Finger Death Punch en Chris Beattie van Hate Breed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws