Wedden op Vechtsport Kickboksen, MMA, Boksen, UFC en meer! Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Wedden op Vechtsport Kickboksen, MMA, Boksen, UFC en meer!

Wedden op Vechtsport Kickboksen, MMA, Boksen, UFC en meer!

Wedden op Kickboksen

Kickboksen is een van de meest populaire vechtsporten, veel mensen beoefenen deze vechtsport, grote helden va de sport zijn in het verleden Ramon Dekkers, Peter Aerts, Ernesto Hoost, Peter Smit en nog vele meer. Tegenwoordig is Rico Verhoeven de grote ster, de "King of Kickboxing" slaat iedereen knock out. Glory Kickboxing is op de grootste kickboks organisatie op het ogenblik die over de hele wereld zijn vechters in de top laat mee vechten. Wedden op Kickboksen wordt ook steeds populairder echter is het nog niet van alle dag. Het kan zich lonen op Kickboksen te wedden, echter moet je daar heden nog wel voor uitwijken naar buitenlandse aanbieders.

Wedden op Vechtsport Kickboksen, MMA, Boksen, UFC en meer!

Wedden op MMA UFC Bellator ONE Championship

MMA oftewel Mixed Martial Arts, met grote vechters als Connor McGregor die laatstelijk nog een uitstapje deed naar het boksen, door de bokshandschoenen op te nemen tegen boks gigant Floyd Mayweather. UFC (Ultimate Fight Championships), is de grootste MMA organisatie ter wereld, de uit Amerika afkomstige vechtsport organisatie is ooit als eerste begonnen met gemengd vechten toernooien, waar boksers tegen karateka's stonden, en judo tegen Tae kwon do etc. De eerste Nederlanders die daar vochten waren Gerard Gordeau, en Bas Rutten. Wedden op MMA is een grote geld trekker en gokkers op MMA verdienen veel geld, als zij slim inzetten op allerlei facetten. Overige bekende MMA organisaties zijn Bellator, ONE Championships, en CageWars.

Wedden op Boksen

Geld gokken op boksen is zeer oud, waar je vroeger kon gokken op "the Greatest" Mohammed Ali, George Foreman etc, is onze huidige tijd Floyd Mayweather de grote geld machine. Zo werd er maar liefst €100 miljoen verdiend, door hem en Connor McGregor samen. Maar de gokkers op boksen deden het ook niet slecht. Met een ruime winst wereldwijd van maar liefst een miljard Euro verdeeld over gokkers in de wereld geen verkeerd resultaat. Als je wilt wedden op boksen let dan goed op, dit verschilt terdege van andere vechtsporten!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws