Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Conor McGregor favoriet boven Floyd Mayweather in hypothetisch MMA-gevecht

Conor McGregor favoriet boven Floyd Mayweather in hypothetisch MMA-gevecht

Al is de partij tussen McGregor en Mayweather niet geboekt toch schat men de kansen al in voor de winnaar

In Las Vegas is men de kansen al aan het berekenen voor een hypothetische MMA partij tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather, die op dit moment waarschijnlijk nooit zal plaatsvinden. Sportsbooks in Las Vegas schatten de kansen hoog in en zetten McGregor in als -1,000 favoriete maandag boven Mayweather, die opende als een +650 underdog. Echter zijn er wel allerlei voorwaarden gesteld zo zou het gevecht voor september 2019 zou moeten plaatsvinden.

Conor McGregor favoriet boven Floyd Mayweather in hypothetisch MMA-gevecht
Youtube

Van underdog naar favoriet

Mayweather versloeg McGregor in augustus in een bokswedstrijd die gigantische gokinteresse genereerde. Kansspel medewerkers in Nevada schatten dat er maar liefst $ 65 miljoen aan weddenschappen waren op Mayweather-McGregor, de meesten ooit voor een bokswedstrijd. Sportsbooks in het Verenigd Koninkrijk rapporteerden ook recordweddenschappen op de partij tussen de MMA kampioen en de absolute bokskampioen. Mayweather (50-0, 27 KOs) was een grote favoriet boven McGregor in de boksring en sloot op ongeveer -500 kansen bij de meeste sportsbooks. Dat gevecht werd ook opnieuw opgesteld als een hypothetisch rematch gevecht, in februari 2017, met Mayweather als de -2500 favoriet en McGregor de +1100.

Als Mayweather de kooi in gaat zullen de weddenschappen hoog oplopen

Mayweather zou een grote underdog zijn tegen elke MMA vechter, laat staan ​​tegen McGregor, een tweevoudig UFC-kampioen. Niettemin heeft Mayweather beweerd dat hij een toekomst in MMA serieus neemt en onlangs heeft TMZ Sports verteld dat hij van plan is om een ​​licentie aan te vragen. Mocht dit gebeuren dan zullen de weddenschappen meteen gaan lopen wel afhankelijk van de eventuele tegenstander van Mayweather hoe de odds zullen zijn.

Bekijk ook

TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis

Conor McGregor zegt dat hij Nate Diaz in hun eerste gevecht zou hebben afgemaakt. Als ...

Walt Harris treft Alexander Volkov tijdens UFC 254

Een gevecht tussen twee top tien zwaargewicht kandidaten is in de maak voor de herfst. ...

Amsterdamse Boksschool sluit tijdelijk wegens coronavirus

De Amsterdamse Boksschool van topbokser Barry Groenteman sluit tijdelijk haar deuren vanwege het coronavirus. Eigenaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page