Enquete: Zwarte lijst voor sportscholen, vanwege niet komen opdagen op vechtsport gala's? Nieuws
Nieuws

Enquete: Zwarte lijst voor sportscholen, vanwege niet komen opdagen op vechtsport gala's?

Enquete: Zwarte lijst voor sportscholen, vanwege niet komen opdagen op vechtsport gala's?

Sportscholen en vechters die niet komen opdagen op een vechtsport gala's dienen gestraft te worden?

Enquete: Zwarte lijst voor sportscholen, vanwege niet komen opdagen op vechtsport gala's?

Op social media gonst het van de geruchten en suggesties om sportscholen te straffen voor het niet verschijnen op vechtsport gala's. Het blijkt een veel voorkomend iets dat vechters en sportscholen niet komen opdagen zonder afbericht. Naast dat dit zeer teleurstellend is voor de tegenstanders en publiek, laat men vaak ook fans verbaast achter. Maar moet er dan een straf voor komen, en wat voor straf zou toepasselijk zijn? ook over een zwarte lijst wordt gesproken.

Tegenstander komt niet opdagen

Afgelopen weekend werd Fightersheart georganiseerd in Nijmegen een vechtsport gala wat veel media aandacht trok door dat er een speciaal gevecht op het menu stond. Vlogger Wopke DeKleinste zou daar vechten tegen ben James Ali. Het gevecht werd aangekondigd als een match tussen lilliputters. Echter kwam de tegenstander van Wopke niet opdagen, geen afbericht, geen reden, niets, en niet alleen teleurstellend voor Wopke die zich maanden lang terdege had voorbereidt, maar ook zijn inmiddels grote fanbase die massaal kaartjes hadden gekocht. Maar zo zijn er meer gala's waar dit gebeurt, die wellicht minder aandacht krijgen maar wat niet minder impact heeft voor alle betrokkenen.

Taak voor de vechtsport organisaties

Nu gaan er dus stemmen op om een zwarte lijst samen te stelen en boetes te hangen aan het niet komen opdagen. Dat is een hele klus want je kunt niet zomaar boetes opleggen als partij, daar moet men bevoegd toe zijn. En iemand op een zwarte lijst plaatsen kan grote gevolgen hebben, wij snappen de frustratie want het is niet de gang van zaken, maar is hier niet een taak weg gelegd voor de diverse vechtsport organisaties, die vaak de auspiciën hebben bij dit soort gala's? U mag het zeggen! Graag vernemen wij u mening over dit dilemma, u kunt onderstaand formulier gebruiken om ons te informeren.

UPDATE: UITSLAG ENQUETE BEKEND KLIK HIER

Wilt u toch nog een reactie geven gebruik dan alsnog onderstaand formulier!

[contact-form][contact-field label="Moet er een zwarte lijst komen? (gaarne antwoorden met ja of nee)" type="name" required="true" /][contact-field label="U bent? Gaarne aangeven: Organisator/Vechter/Anders" type="name" required="true" /][contact-field label="Opmerkingen" type="textarea" /][/contact-form]

De uitkomst van de enquete wordt binnenkort gepubliceerd, en is natuurlijk geheel anoniem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws