Zware Mishandeling: Manager UFC-kampioen Khabib aangeklaagd Nieuws
Nieuws

Zware Mishandeling: Manager UFC-kampioen Khabib aangeklaagd

Zware Mishandeling: Manager UFC-kampioen Khabib aangeklaagd
Zware Mishandeling: Manager UFC-kampioen Khabib aangeklaagd

De manager van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov is aangeklaagd wegens mishandeling van collega manager Malki Kawa

Abdelaziz die bekend staat om zijn agressieve houding tegenover concurrerende vechters en managers, ging afgelopen vrijdagavond flink zijn boekje te buiten, door Kawa met gebalde vuist neer te slaan tijdens het Professional Fighter’s League 7 MMA-event.

Abdelaziz vertegenwoordigt een flink aantal van de grootste sterren in de MMA-sport, met Khabib Nurmagomedov als paradepaardje. Abdelaziz lijkt echter meer in de problemen te komen dan de rest van zijn vechters te samen, omdat de controversiële manager het niet kan laten om ruzie te maken met professionele vechters en hun achterban.

Losse handjes

Getuigen zagen Abdelaziz een man "in zijn gezicht stoten met een gesloten vuist." Kawa identificeerde zichzelf later als het slachtoffer en bevestigde het rapport, zeggend dat hij slechts ging met Abdelaziz praten, die 'hem vervolgens zonder reden in het gezicht sloeg met een gesloten vuist aan de rechterkant van zijn gezicht'.

Als gevolg hiervan werd Abdelaziz opgepakt. Gezien lopende onderzoeken naar Abdelaziz, vanwege zijn achtergrond en relatie met de zeer gevaarlijke Russische dictator Ramzan Kadyrov, zou men verwachten dat Abdelaziz zich koest zou houden en dergelijke situaties zou vermijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws