πŸŽ₯ Zwaar gepest meisje slaat keihard terug naar pesters! 'Jiu-Jitsu expert' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Zwaar gepest meisje slaat keihard terug naar pesters! 'Jiu-Jitsu expert'

πŸŽ₯ Zwaar gepest meisje slaat keihard terug naar pesters! 'Jiu-Jitsu expert'

Londyn Maria Lefebvre maakte, nadat ze gepest werd, de beslissing om Jiu Jitsu te gaan beoefenen. De video die de ernstige pesterijen liet zien waar ze mee te maken had en leerde haar pro-actief te handelen.R

Recentelijk deelde Lefebvre wat er met haar gebeurd was. Haar geval werd opnieuw gedeeld door BJJ zwarte band Tom DeBlass tot grote ongenoegen van de moeder van het meisje dat Londyn pestte. Deze deed er alles aan de video van social media te laten halen.

Jiu Jitsu redde mijn leven

De moeder ging zover dat zij zelfs dreigde met een advocaat, maar DeBlass liet de video staan met toestemming van Lefebvre. Nadat zij zo zwaar gepest werd op school besloot Lefebvre hulp te zoeken en ging op Jiu Jitsu. Met groot succes wan zij wint wedstrijd na wedstrijd.

De pesters op school laten haar ook met rust, en zoals zij zelf zegt: "Gemaakt op de straat, maar verfijnd door Jiu Jitsu is Lefebvre inmiddels gewapend tegen pesterijen. Lefebvre werd bevorderd tot een grijze band in BJJ. Het is fantastisch om te zien hoeveel verschil het in het leven van Lefebvre heeft gemaakt

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws