🎥 Meisje (7) gebruikt Jiu-Jitsu om volwassen vent aan te pakken! 'Dit werkt altijd' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Meisje (7) gebruikt Jiu-Jitsu om volwassen vent aan te pakken! 'Dit werkt altijd'

🎥 Meisje (7) gebruikt Jiu-Jitsu om volwassen vent aan te pakken! 'Dit werkt altijd'

In een recente virale video wordt een volwassen man gechoked door een kleine meid (7) die BJJ-technieken gebruikt. In Braziilian Jiu-Jitsu (BJJ) spelen grootte en kracht niet altijd de doorslaggevende rol in een wedstrijd.

Ondanks het verschil in grootte en kracht tussen de twee kon het jonge meisje gebruikmaken van een RNC (Rear Naked Choke) om hem snel te onderwerpen. Deze video is een krachtig bewijs van de effectiviteit van BJJ-technieken voor het onschadelijk maken van een grotere en sterkere tegenstander.

Meisje (7) is Jiu-Jitsu wonder en pakt volwassen kerel aan

BJJ is niet alleen een sport, maar ook een zeer effectief zelfverdediging systeem dat effectief is bewezen in diverse omstandigheden. In feite wordt BJJ vaak gebruikt door politieagenten en militairen wereldwijd vanwege de effectiviteit ervan om tegenstanders te neutraliseren zonder hen pijn te doen.

De video fungeert als herinnering dat in BJJ techniek en vaardigheid het verschil kunnen maken. Het gaat er niet altijd om de grootste of sterkste persoon te zijn, maar om de kennis en opleiding te hebben om je lichaam effectief te gebruiken in elke situatie. Ongeacht je grootte of ervaring, iedereen kan de basisbeginselen van BJJ leren en succesvol zijn op de mat.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws