Zorgen om te 'DIKKE' Tyson Fury: 'Dillian Whyte sloopt hem' Nieuws
Nieuws

Zorgen om te 'DIKKE' Tyson Fury: 'Dillian Whyte sloopt hem'

Zorgen om te 'DIKKE' Tyson Fury: 'Dillian Whyte sloopt hem'

Tyson Fury ziet er nog steeds erg dik uit tijdens de training voor de verdediging eind april van zijn WBC-zwaargewicht titel tegen Dillian Whyte. Als Fury niet snel afvalt zal hij gesloopt worden door zijn rivaal zo vrezen fans.

In een videoclip die dinsdag werd gepost van Fury die aan het trainen was met een kleinere bokser, kon je een zichtbare dikke buik zien. Vrijwel ongewijzigd ten opzichte van een maand geleden toen hij aan het trainen was met Joseph Parker.

Afgaand op de enorme zwemband rond Fury's middel, lijkt hij ver over de 120 kilo te zijn. Hopelijk verliest hij het gewicht op tijd voor zijn verdediging in april tegen Whyte. Als Fury de indruk heeft dat hij zijn gevecht met Whyte zo dik als hij nu is kan aangaan houdt hij zichzelf voor de gek.

Dikke zwemband

Eddie Hearn de manager van Whyte is er van overtuigd dat deze Fury kan verslaan. ,,Hij is erg hongerig op Dillian wil het echt, en ik denk dat hij een goede kans heeft in dat gevecht", zei Hearn. Het is niet verwonderlijk dat Hearn zo optimistisch klinkt over Whyte's kansen om het gevecht met Fury te winnen, omdat hij duidelijk heeft gezien hoe uit vorm hij eruitziet.

De verkenners van Hearn geven hem waarschijnlijk gedetailleerde updates over Fury's slechte conditie. Toch zegt dit nog niets, Fury staat er bekend om ineens veel te kunnen afvallen of zelfs met overgewicht zijn rivalen te slopen net als Deontay Wilder die superfit tegenover de Britse bokskoning stond in drie gevechten

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws