Zoektocht naar de nieuwe Bruce Lee gestart voor remake Enter the Dragon film! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Zoektocht naar de nieuwe Bruce Lee gestart voor remake Enter the Dragon film!

Zoektocht naar de nieuwe Bruce Lee gestart voor remake Enter the Dragon film!

Wie Bruce Lee niet kent heeft of jaren onder een steen geleefd, of is van de jongere generatie. De legende van Bruce Lee leeft nog steeds voort. Met films als “the Big Boss” en “Enter The Dragon” werden destijds mijlpalen bereikt, voor de vechtsport betekende het een toename aan leerlingen in het Kung Fu maar ook karate.

Remake

Er zijn besprekingen om de film Enter The Dragon opnieuw uit te brengen, nee geen verbeterde versie maar een compleet nieuwe film. Niemand minder dan de regisseur van de Deadpool films, David Leitch zou de man zijn om dit te doen. In het verleden zijn er gesprekken geweest binnen Warner Bros (film producenten) met Spike Lee en Brett Ratner om een dergelijke remake te regisseren.

Wraak

De oorspronkelijke ster “Bruce Lee” speelde een Shaolin krijgskunstenaar die een karate toernooi betreedt op zoek naar wraak tegen een drugssmokkelaar en zijn bende gangsters. Nog steeds een actueel thema, regisseur David Leitch is waarschijnlijk de filmmaker die het best geschikt is om gedenkwaardige vechtscènes te maken en in de huidige tijdsgeest te plaatsen.

Zoektocht

Met de geruchten omtrent de remake lijkt ook de zoektocht te zijn gestart naar een acteur die het Bruce Lee karakter van destijds zal gaan spelen. De vraag is alleen wie? Er zijn bekende vechters genoeg die een acteur carrière ambiëren, overigens is het niet zo dat er een exacte kopie van Bruce Lee wordt gezocht. Dus afwachten wanneer de remake er komt en wie de rol op zich zal nemen. Wie zou volgens u de nieuwe Bruce Lee moeten spelen?

 

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page