Zoektocht naar de nieuwe Bruce Lee gestart voor remake Enter the Dragon film! Nieuws
Nieuws

Zoektocht naar de nieuwe Bruce Lee gestart voor remake Enter the Dragon film!

Zoektocht naar de nieuwe Bruce Lee gestart voor remake Enter the Dragon film!

Remake

Er zijn besprekingen om de film Enter The Dragon opnieuw uit te brengen, nee geen verbeterde versie maar een compleet nieuwe film. Niemand minder dan de regisseur van de Deadpool films, David Leitch zou de man zijn om dit te doen. In het verleden zijn er gesprekken geweest binnen Warner Bros (film producenten) met Spike Lee en Brett Ratner om een dergelijke remake te regisseren.

Wraak

De oorspronkelijke ster "Bruce Lee" speelde een Shaolin krijgskunstenaar die een karate toernooi betreedt op zoek naar wraak tegen een drugssmokkelaar en zijn bende gangsters. Nog steeds een actueel thema, regisseur David Leitch is waarschijnlijk de filmmaker die het best geschikt is om gedenkwaardige vechtscènes te maken en in de huidige tijdsgeest te plaatsen.

Zoektocht

Met de geruchten omtrent de remake lijkt ook de zoektocht te zijn gestart naar een acteur die het Bruce Lee karakter van destijds zal gaan spelen. De vraag is alleen wie? Er zijn bekende vechters genoeg die een acteur carrière ambiëren, overigens is het niet zo dat er een exacte kopie van Bruce Lee wordt gezocht. Dus afwachten wanneer de remake er komt en wie de rol op zich zal nemen. Wie zou volgens u de nieuwe Bruce Lee moeten spelen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws