Zo pakt sexy vechter vies veel geld met OnlyFans account! 'Niet normaal' Nieuws
Nieuws

Zo pakt sexy vechter vies veel geld met OnlyFans account! 'Niet normaal'

Zo pakt sexy vechter vies veel geld met OnlyFans account! 'Niet normaal'

Felice Herrig een voormalig UFC-ster pakt dik geld met haar OnlyFans account. Dit doet de mooie blondine onder andere door haar vuile sokken te verkopen voor $ 150 en foto's van haar voeten.

UFC-vechter Felice Herrig die ook veel in ons land traint hing recentelijk haar MMA-handschoenen aan de wilgen. Maar dat betekent niet dat de ex-knokker op een houtje moet bijten. De Amerikaanse onthulde dat haar ongebruikelijke plan om geld te verdienen uit noodzaak was geboren.

Nadat ze haar kruisbanden in haar knie in 2019 had gescheurd en als gevolg daarvan niet kon vechten of verdienen, startte zij haar OnlyFans account. ,,Het heeft een enorm verschil gemaakt, vooral na mijn eerste knieoperatie. Ik zou niet zeggen dat ik blut was, maar er kwam geen geld binnen", verteld Herrig.

Vies

,,Mensen realiseren zich niet dat je vastzit aan een contract waar je niet onderuit kunt, maar je wordt er niet voor betaald." De 37-jarige zegt dat haar voeten altijd de aandacht hebben getrokken. Dus besloot ze geld te verdienen door foto's van hen op OnlyFans te verkopen. Maar ook haar vieze sokken waarin zij trainde.

,,Ik heb altijd mensen gehad die geobsedeerd waren door mijn voeten. Ik had gehoord over de OnlyFans. Ik had vlak voor de knieoperatie een huis gekocht. Dat was een flinke hap uit mijn spaargeld" zei Herrig die het eigenlijk niet normaal vindt dat mensen zo dol zijn op haar voeten en haar vieze sokken kopen waar ze net in heeft getraind.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws