ZIEN! Sexy vechter Paige VanZant nu ook op OnlyFans Nieuws
Nieuws

ZIEN! Sexy vechter Paige VanZant nu ook op OnlyFans

ZIEN! Sexy vechter Paige VanZant nu ook op OnlyFans

Paige VanZant heeft de stoute schoentjes aangetrokken, of beter gezegd haar hoge hakken en is te zien op OnlyFans. De mooie blondine en voormalig UFC-vechter vond het tijd haar verdienmodel uit te breiden.

Als vechter is VanZant de laatste tijd niet echt succesvol, zij vertrok bij de UFC, tekende bij blote vuist boksorganisatie BKFC maar liep tegen een aantal verliezen aan. Echter met haar welgevormde lichaam maakt zijn flink wat geld.

Uit de kleren

De blondine etaleert zichzelf veelal op Instagram in schaarse bikini's en kleding ook heeft zijn een eigen besloten website, waar zij al bakken met geld mee verdiend. Nu is zij dus ook via OnlyFans te zien waar fans hopen dat de vechter nog een stapje verder gaat.

OnlyFans neemt het namelijk niet zo nauw met blootheid en meer van haar aangesloten leden. Zo zijn ook een aantal porno-sterren te zien, die meer doen dan alleen glimlachend poseren. Meer zien van VanZant neem een kijkje op haar OnlyFans account.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws