ZIEN! Karateka gaat 'KO' krijgt toch Olympisch goud Nieuws
Nieuws

ZIEN! Karateka gaat 'KO' krijgt toch Olympisch goud

ZIEN! Karateka gaat 'KO' krijgt toch Olympisch goud

Tareg Hamedi dacht met een gouden plak naar huis te gaan vandaag op de Olympische Spelen. Echter was zijn knock-out te hard op zijn rivaal en gevestigd kampioen Sajad Ganjzadeh.

Diskwalificatie volgde op de KO gescoord door Hamedi die bewusteloos werd afgevoerd naar de kleedkamers. Ganjzadeh leerde dat hij Olympisch kampioen was nadat hij backstage wakker werd en keerde terug om zijn gouden medaille in ontvangst te nemen.

Asjemenou

Hamedi werd gediskwalificeerd omdat hij te hard had getrapt. ,,Als je me vraagt ​​of ik het ermee eens ben of niet, ben ik het daar natuurlijk niet mee eens, want ik ben dol op de gouden medaille", zei Hamedi via een vertaler. ,,Maar ik ben tevreden met het prestatieniveau dat ik heb geleverd en ik accepteer de beslissing. Ik heb geen bezwaar. Dat is alles wat ik kan zeggen."

Ook Ganjzadeh reageerde op het bizarre voorval; ,,Het spijt me dat de laatste wedstrijd zo moest verlopen", zei Ganjzadeh. De fans keken uit naar een spannende karate finale. In plaats daarvan eindigde de wedstrijd om de gouden medaille, met een rommelige verwarrende straf voor een trap die blijkbaar te spectaculair was voor karate.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws