Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

Afschuwelijk nieuws, voormalig Lumpinee & Rajadamnern Stadium-kampioen Sangtiennoi Sor.Rungrot is overleden. De Muay Thai sport heeft een grote kampioen verloren, naar verluidt pleegde de voormalige kampioen zelfmoord.

Sangtiennoi Sor.Rungroj is een Thaise voormalige Muay Thai-vechter en ware legende. Als veteraan van meer dan 200 gevechten won hij de titels van Lumpinee en Rajadamnern Stadium, evenals de WMC-wereldtitel. Na zijn vechtcarrière gaf hij les in zijn eigen sportschool in de buurt van Bangkok. Ook stond te Thai tegenover de Nederlandse legende Ramon Dekkers.

Onbegrijpelijk

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven, de dood van de legende schokte de vechtsport wereld. Een van zijn trainingspartners en tevens legende John Wayne Parr die recentelijk nog verloor van Nieky Holzken, reageerde geëmotioneerd op Instagram op de dood van zijn vriend.

,,Weet niet eens hoe ik dit bericht moet beginnen. Mijn Thaise broer, trainingspartner en coach is vanochtend overleden nadat hij een einde aan zijn leven had gemaakt, nadat hij hoorde dat onze oude manager/trainer op hoge leeftijd was overleden. Twee mensen die mijn carrière hebben gevormd, zijn allebei binnen 24 uur verdwenen 😢💔. Verloren en leeg, nu diepbedroefd”, schrijft Parr.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page