Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring Nieuws
Nieuws

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

Afschuwelijk nieuws, voormalig Lumpinee & Rajadamnern Stadium-kampioen Sangtiennoi Sor.Rungrot is overleden. De Muay Thai sport heeft een grote kampioen verloren, naar verluidt pleegde de voormalige kampioen zelfmoord.

Sangtiennoi Sor.Rungroj is een Thaise voormalige Muay Thai-vechter en ware legende. Als veteraan van meer dan 200 gevechten won hij de titels van Lumpinee en Rajadamnern Stadium, evenals de WMC-wereldtitel. Na zijn vechtcarrière gaf hij les in zijn eigen sportschool in de buurt van Bangkok. Ook stond te Thai tegenover de Nederlandse legende Ramon Dekkers.

Onbegrijpelijk

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven, de dood van de legende schokte de vechtsport wereld. Een van zijn trainingspartners en tevens legende John Wayne Parr die recentelijk nog verloor van Nieky Holzken, reageerde geëmotioneerd op Instagram op de dood van zijn vriend.

,,Weet niet eens hoe ik dit bericht moet beginnen. Mijn Thaise broer, trainingspartner en coach is vanochtend overleden nadat hij een einde aan zijn leven had gemaakt, nadat hij hoorde dat onze oude manager/trainer op hoge leeftijd was overleden. Twee mensen die mijn carrière hebben gevormd, zijn allebei binnen 24 uur verdwenen ??. Verloren en leeg, nu diepbedroefd", schrijft Parr.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws