Home / Nieuws / YOUTUBE STER: ‘Mijn broer overleefd bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather niet’

YOUTUBE STER: ‘Mijn broer overleefd bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather niet’

Jake Paul weet het zeker, zijn broer Logan zal niet ongeschonden uit zijn bokswedstrijd met legende Floyd Mayweather komen. Bovendien zou het slecht voor de sport zijn.

Logan Paul is een “nepvechter” die niets te maken heeft met Floyd Mayweather … zo zegt zijn eigen broer, Jake, die tegen TMZ Sports vertelt dat hij het niet zal overleven tegen de legende.

De YouTube-superster zal het opnemen tegen Mayweather in een boks demo op 20 februari. Een gevecht dat met gemengde reacties is onthaald. Jake zelf een krankzinnige KO tegen ex-NBA-ster Nate Robinson scoorde. – Denkt dat Logan vrijwel gedoemd is tegen Floyd.

Slecht voor de sport

En gelooft hij dat het gevecht meer kwaad dan goed doet voor het boksen.
,,Mijn broer is fucked”, vertelt Jake. ,,Het is slecht voor de sport. Ik denk dat het alleen om invloed gaat. “

Paul herhaalt wat Canelo Alvarez ons onlangs vertelde… hij zei dat hij dacht dat het een “gebrek aan respect” was voor pro’s om tegen YouTubers in te gaan.

Echte vechter

Jake zegt verder dat hij de “echte vechter” in de familie is … erop wijzend dat hij een 3-0-record heeft … terwijl Logan nog steeds geen overwinning heeft behaald.

,,Ik wens hem veel succes. Ik hou gewoon van, maar ga niet vechten met een man die nog nooit knock-out is gegaan. Hij is een keer neergeslagen en dat was per ongeluk”, zet Jake.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page