WRAAK: Vader van seksueel misbruikte MMA-wereldkampioen ontslagen Nieuws
Nieuws

WRAAK: Vader van seksueel misbruikte MMA-wereldkampioen ontslagen

WRAAK: Vader van seksueel misbruikte MMA-wereldkampioen ontslagen
WRAAK: Vader van seksueel misbruikte MMA-wereldkampioen ontslagen

Walter MacFarlane de vader van Bellator MMA vechter en wereldkampioen Ilima-Lei MacFarlane is ontslagen als leraar.

Na 38 jaar als leraar, coach en SAT Proctor aan de Punahou School te hebben gewerkt, werd Walter MacFarlane vrijdag ontslagen. De school stelt het niet op prijs dat zijn beide dochters naar buiten traden over seksueel misbruik op de school.

Dochter Mahina en wereldkampioen Bellator vechter Ilima-Lei dienden een klacht in wegens seksueel misbruik tegen de school, een voormalig assistent-basketbalcoach, en een lange lijst van faculteitsleden. "Vandaag werd ik direct door Punahou School geïnformeerd dat ik niet langer welkom was om mijn werk voort te zetten met testcursussen voor studenten, "zegt MacFarlane tegen KITV4.

"Er was geen misverstand over wat mij werd verteld. Er werd mij in niet mis te verstane bewoordingen verteld dat ik er niet meer kan werken. Mijn dochters waren zo moedig om naar buiten te treden nadat ze seksueel waren misbruikt op de Punahou School, en nu neemt Punahou School wraak op mij. Dit is erg triest. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws