SEKSUEEL MISBRUIK: Bellator MMA-kampioen klaagt ex-coach aan Nieuws
Nieuws

SEKSUEEL MISBRUIK: Bellator MMA-kampioen klaagt ex-coach aan

SEKSUEEL MISBRUIK: Bellator MMA-kampioen klaagt ex-coach aan
SEKSUEEL MISBRUIK: Bellator MMA-kampioen klaagt ex-coach aan

MMA-ster Ilima-Lei MacFarlane is een van die vrouwen die voormalig basketbalcoach Dwayne Yuen aanklagen voor seksueel misbruik

Bellator MMA-kampioen vlieggewicht Ilima-Lei MacFarlane en twee andere voormalige atleten van de Punahou School in Honolulu beschuldigen een basketbalcoach ervan hen seksueel te hebben misbruikt toen ze nog student waren.

In een rechtszaak die in het Honolulu Circuit Court is aangespannen, staan ​​Punahou School en Dwayne Yuen, de voormalige coach, in het beklaagden bankje. McFarlane, die in 2009 afstudeerde aan Punahou zegt dat Yuen haarzelf en haar zus, Mahina, begon te misbruiken vanaf 2003, toen ze 12 was en haar zus 14.

Diepbedroefd

De zusters beweren dat Yuen hen later dwong zijn geslachtsdelen aan te raken, geld aanbood voor seksuele handelingen en naakt foto's van zichzelf stuurde. De derde oud-studente, die niet genoemd wordt in de rechtszaak, beweert ook dat Yuen, haar seksueel heeft misbruikt.

De school zegt dat ze de recente aantijgingen aan de politie van Honolulu hebben gemeld en een intern onderzoek naar het incident hebben geopend. In een e-mail aan leden van de schoolgemeenschap eerder deze week erkenden de functionarissen van de school de aantijgingen over aanranding en zeggen diepbedroefd te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws