Wraak: Callum Smith wil tegen Canelo Alvarez boksen Nieuws
Nieuws

Wraak: Callum Smith wil tegen Canelo Alvarez boksen

Wraak: Callum Smith wil tegen Canelo Alvarez boksen
Wraak: Callum Smith wil tegen Canelo Alvarez boksen

De Engelse WBA-wereldkampioen boksen Callum Smith wil Canelo Alvarez, om zo wraak te nemen voor zijn broer.

Voor elke bokser vertegenwoordigt Canelo het grootste gevecht dat ze kunnen doen. Maar voor Smith zou het persoonlijk zijn. Hij zag Alvarez in 2016 een van zijn oudere broers, Liam Smith, in Texas verslaan. Tegen John Dennen van Boxing News spreek hij openlijk over wraak.

Smith vindt het tijd om daar nu revanche voor te nemen. "Iedereen van middengewicht tot licht zwaargewicht wil waarschijnlijk tegen Alvarez de ring in, Als het gevecht werd aangeboden, is het een waar ik geen nee tegen zou zeggen en waar ik op zou springen, "zei Smith.

Ook Alvarez wil

Alvarez zou zelf ook graag willen vechten tegen Callum Smith in het Wembley Stadion in het Verenigd Koninkrijk. Van zijn kant zou Smith, de WBA-wereldkampioen op 168 pond, de Mexicaanse superster graag verwelkomen in de super-middengewichtdivisie. Maar eerst zal Smith zijn titel op 1 juni verdedigen in Madison Square Garden.

ZIE OOK >> Vliegtuig met boksfans verongelukt

Waarschijnlijker dan het kunnen dromen van het gedroomde gevecht met Canelo, zal Smith later dit jaar zijn verplichte uitdager tegemoet treden, de Brit John Ryder. Deze maakte indruk op Canelo's undercard toen hij Bilal Akkawy op een verwoestende manier knock-out sloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws