Wordt kickboks leraar: Mike’s Gym Fight Academy van start Nieuws
Nieuws

Wordt kickboks leraar: Mike’s Gym Fight Academy van start

Wordt kickboks leraar: Mike’s Gym Fight Academy van start
Wordt kickboks leraar: Mike’s Gym Fight Academy van start

Leren kickboks les geven? Dat kan vanaf zondag 20 oktober dan start Mike’s Gym Fight Academy met de lessen.

Mike’s Gym Fight Academy is opgezet door Mike Passenier de bekende kickboks trainer van onder andere Badr Hari. De opleiding tot kickboksleraar is gericht op het trainen van mensen die de ambitie hebben om kickbokstrainer te worden.

Op zondag 20 oktober start de level 1 kickbokstrainer opleiding, het is een zeer toegankelijke opleiding waarbij het mogelijk is in te stromen voor iedereen die beginnende tot matige kickboks ervaring heeft met een passie voor de sport kickboksen.

Het Mike Passenier DNA

In deze opleiding worden alle basistechnieken doorgenomen, hoe deze methodisch worden opgebouwd en hoe alle diverse werkvormen didactisch worden geïmplementeerd in een trainingsprogramma, volgens het Mike’s Gym DNA van Mike Passenier.

Binnen 3 maanden wordt je opgeleid tot Mike’s Gym Fight Academy Level 1 Kickboks trainer. Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid voor meer informatie via mikesgymfightacademy@outlook.com. Wacht niet langer en leer van de beste.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws