'Winnen of opzouten?' Paige VanZant's Bare Knuckle carrière onder druk Nieuws
Nieuws

'Winnen of opzouten?' Paige VanZant's Bare Knuckle carrière onder druk

'Winnen of opzouten?' Paige VanZant's Bare Knuckle carrière onder druk

BKFC-president Dave Feldman vindt dat Paige VanZant beter moet presteren. In haar laatste uitje verloor zij van oud UFC-rivaal Rachael Ostovich, in wat wel eens haar laatste kans kan zijn geweest.

Voor VanZant lijkt de tijd bij BKFC bijna over, Feldman is verre van tevreden en had gehoopt dat zijn dure aankoop beter zou presteren. In een interview met MMA Fighting sprak Feldman zich uit over VanZant en haar fragiele toekomst bij BKFC.

Beter je best doen

,,Ik kan niet blijven zeggen: 'ze heeft heel goed gevochten", zegt Feldman. Laten we eens kijken wat er de volgende keer gebeurt.' Uiteindelijk. Nu is het moment, en moet ze met een overwinning komen." Feldman lijkt duidelijk dat er nog een kans rest om in BKFC te blijven.

Feldman onthulde dat hij met VanZant en haar team gaat zitten om "te kijken wat de volgende stap is". De BKFC baas voegde eraan toe dat hij er alle vertrouwen in had dat VanZant weer voor BKFC zal vechten. Maar met dat gezegd zijnde, is het een feit dat de mooie blondine zich in een situatie bevindt dat ze moet winnen om bij BKFC te kunnen blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws