Weerzien tussen oud-bokser Rudi Lubbers en zoon in Bulgarije Nieuws
Nieuws

Weerzien tussen oud-bokser Rudi Lubbers en zoon in Bulgarije

Weerzien tussen oud-bokser Rudi Lubbers en zoon in Bulgarije
Weerzien tussen oud-bokser Rudi Lubbers en zoon in Bulgarije

Oud-bokser Rudi Lubbers die ooit als enige Nederlander tegen legende Muhammed Ali in de rij stond, mar nu als een kluizenaar leeft in Bulgarije. Kreeg een hartverwarmend bezoek van zijn zoon.

Eerder deze week werd bekend dat Lubbers in een tochtige oude bestelbus samen met zijn vrouw de ijskoude winter in Bulgarije moet overleven. Echter is zijn situatie zo accuut dat hulp troepen snel op gang kwamen.

In Bulgarije werd Lubbers herenigd met zijn zoon Marco. "Een echt emotioneel weerzien, vertelde Marco mij net aan de telefoon", zegt Andere Tijden Sport-regisseur Bart Nijpels. "Ze hadden elkaar twee jaar niet gezien en Marco wist niet dat het zo slecht ging met zijn vader."

Ziekenhuis

Ook werd er een crowdfunding actie in het leven geroepen op initiatief van oud-wielrenner Rini Wagtmans. Ook Bart Nijpels de maker van de docu over Rudi Lubbers op andere tijden sport spant zich in voor de oud-bokser.

LEES OOK: Crowdfunding gestart voor oud-bokser Rudi Lubbers

De vrouw van Rudi Lubbers is er dusdanig slecht aan toe dat zij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Men vermoedde eerder dat zij was overleden door de extreme kou.

Herenigd

Wagtmans en Nijpels lichtten Marco Lubbers in. "Die zat vanochtend in het vliegtuig naar Sofia en is vandaag bij Rudi in Bulgarije aangekomen." Hij blijft bij zijn vader die inmiddels ondergedoken is voor de media om hem te ondersteunen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws