WBKFF Bare Knuckle Boksen: ‘Vrijdag breekt de hel los’ Nieuws
Nieuws

WBKFF Bare Knuckle Boksen: ‘Vrijdag breekt de hel los’

WBKFF Bare Knuckle Boksen: ‘Vrijdag breekt de hel los’
WBKFF Bare Knuckle Boksen: ‘Vrijdag breekt de hel los’

Eerder vandaag werd de persconferentie gehouden voor het Bare Knuckle toernooi “Rise of the Titans” in Wyoming, Amerika. De boodschap was duidelijk vrijdag wordt een hel voor veel vechters.

Het Bare Knuckle Boksen (met de blote vuist) groeit in populariteit in Amerika. De deelnemers bestaan uit een mix van voormalige MMA vechters, boksers, kickboksers en zelfs American Football spelers die niet schromen aan de harde sport mee te doen.

Een van de drijvende krachten achter de WBKKF is de Nederlander Bas Rutten, zelf een levende vechtsport legende. Hij was aanwezig bij het pers moment waar grote namen als Phil Baroni, Chris Leben en vele andere aanwezig zich zelf presenteerden. De vechters beloofde elkaar geen ruimte geven en een ware hel op aarde te ontketenen.

Bare Knuckle heeft een goede toekomst

Bas Rutten, president van WBKFF: "Twee en een halve maand geleden werd ik gevraagd om de commentator te zijn voor deze show. Er werd me verteld dat ze er alles voor deden om het voor elkaar te krijgen. Ik deed wat onderzoek en voelde dat Bare Knuckle een goede toekomst heeft, dus ik heb de WBKFF functionarissen in Chicago ontmoet en nu ben ik aangesteld als president. “

Nieuw aangenomen regels, waaronder vasthouden en slaan, spinning backfists en hamervuisten zullen worden gebruikt in alle WBKFF-gevechten, die zullen worden betwist in een traditionele boksring voor optimaal zicht en veiligheid. Alle heren en dames wedstrijden zullen vijf (twee minuten) rondes bevatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws