'Wat is er aan de hand?' Alistair Overeem gespot met grote vechtbaas Nieuws
Nieuws

'Wat is er aan de hand?' Alistair Overeem gespot met grote vechtbaas

'Wat is er aan de hand?' Alistair Overeem gespot met grote vechtbaas

Alistair Overeem is in Polen om zijn vriend en voormalig Glory vechter Arek Wrzosek te helpen voor diens volgende gevecht bij KSW. Nu is Overeem gespot met Martin Lewandowski de grote vechtbaas van KSW, wat de geruchten flink doet opwaaien dat de Nederlander daar een MMA-gevecht zal krijgen.

De Poolse MMA-organisatie KSW is de grootste op het Europese continent. De polen doen niet onder voor haar Amerikaanse evenknie UFC als het gaat om gevechten en topvechters. Overeem die eerder dit jaar kickbokslegende Badr Hari versloeg is in Polen om Wrzosek te helpen.

Groot gevecht

KSW plaatste een foto van Overeem, Lewandowski en Wrzosek met het bijschrift "Wat is er aan de hand". Overeem die al eerder aangaf nog een MMA-gevecht te wensen sprak na zijn wedstrijd over de mogelijkheid dit bij KSW te doen.

Potentiële tegenstanders zijn er genoeg bij KSW, enkele werden al gelinkt aan een gevecht in de comments bij de post. Zoals de Engelsman Phil de Vries, ook voormalig sterkste man ter wereld Mariusz "Pudzian" Pudzianowski kan een serieuze kandidaat zijn.

Aankomende tijd zal vast blijken wat Overeem met Lewandowski te bespreken had. Een gevecht bij KSW met Overeem zal wereldwijd veel fans trekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws