Wanderlei Silva wil vechten voor de Rizin organisatie in Japan Nieuws
Nieuws

Wanderlei Silva wil vechten voor de Rizin organisatie in Japan

Wanderlei Silva wil vechten voor de Rizin organisatie in Japan

Wanderlei Silva wil vechten voor de Rizin organisatie in Japan

Presentator

Silva die aanwezig was om mede het RIZIN 12 event te verslaan als reporter nam van de gelegenheid gebruik om in de pauze het Japanse publiek toe te spreken vanuit de ring. Silva is momenteel nog verbonden aan Bellator, maar de twee organisaties hebben vechters heen en weer laten gaan in het verleden.

Het grootste deel van Silva's nalatenschap kwam uit de iconische dagen van Pride, waar hij zowat iedereen vernietigde die hem in de weg stond. Dus een terugkeer naar Rizin zou zeker de nostalgie doen stromen voor iedereen die zijn carrière op de voet heeft gevolgd. n Pride vergaarde Silva een ongelooflijke record van 21-4 met zijn enige verliezen die kwamen naar Dan Henderson, Ricardo Arona en de zwaargewichten, Cro Cop en Mark Hunt. 16 van die 21 overwinningen kwamen via een onderbreking. Alle waren knock-out of TKO.

Terugkeer

29 september markeert de terugkeer van Silva naar de kooi, aangezien hij en een mede-ster uit de Pride FC-dagen, Quinton "Rampage" Jackson voor de vierde keer elkaar zullen treffen tijdens Bellator 206. Het gevecht zal Silva's tweede zijn in de afgelopen vijf jaar. Zijn meest recente gevecht is een unaniem besluit verlies in juni 2017 tegen zijn aartsrivaal Chael Sonnen tijdens Bellator 180.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws