Wanderlei Silva sparringsessie met kind escaleert snel Nieuws
Nieuws

Wanderlei Silva sparringsessie met kind escaleert snel

Wanderlei Silva sparringsessie met kind escaleert snel

Wanderlei Silva sparring sessie met kind escaleert snel, arm joch leert zijn lesje...

Wanderlei Silva is de voormalige longtime Pride middengewicht kampioen en een echte legende in de sport van MMA. Bekend voor zijn fan aangename 'berzerker stijl' Muay Thai aanval die werd gescoord onder het legendarische Chute Boxe team in zijn geboorteland Brazilië die bekend waren voor hun brutale trainingspraktijken.

Brute kracht versus jonge brutaliteit

Dus als er iemand is die je niet wilt missen in de sparringsessie, dan is het Wanderlei Silva zoals we hier in de onderstaande video zien. Wat in eerste instantie een mooie, lichte sparringsessie lijkt op wat er een demonstratie of seminar is, gaat snel mis, als het jonge kind Silva probeert af te troeven en een spinnig back kick in de strijd gooit.

Harde aanpak

De MMA-legende gaat verder om dit kind op de grond te krijgen met wat hamervuisten om hem een ​​les te leren. Hij had het wel veel slechter kunnen doen, maar toont toch enige compassie. Echter om de jongeling te laten voelen hoe het is om in bijvoorbeeld een straat gevecht je mannetje te staan pakt hij hem toch wat harder aan.

Uiteindelijk laat hij genade zien en laat het kind omhoog komen waar de twee handen schudden en omhelsen, waarin Wanderlei's klas en de geest van vechtsporten worden getoond. Ik wed dat het kind het niet zo snel weer zal proberen om zijn meester te proberen af te troeven.

OVER WANDERLEI SILVA:

Wanderlei César da Silva geboren 3 juli 1976), genaamd "The Axe Murderer" en "Cachorro Louco" Voor "gekke hond"), is een Braziliaanse-Amerikaanse gemengde krijgskunstenaar die in Japan's Pride Fighting Championships en het Amerikaans-gebaseerde Ultimate Fighting Championship (UFC) heeft meegedaan.

Hij houdt het record voor de meeste winsten, knockouts, titelverdediging en langste winnende streep in de PRIDE-geschiedenis. Hij is de voormalige PRIDE Middleweight Champion, en de 2003 PRIDE Middleweight Grand Prix Tournament Champion. Hij is momenteel ondertekend bij de Rizin Fighting Federation. [Bron: Wiki]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws