'Waar is mijn geld!' Floyd Mayweather beschuldigd van diefstal Nieuws
Nieuws

'Waar is mijn geld!' Floyd Mayweather beschuldigd van diefstal

'Waar is mijn geld!' Floyd Mayweather beschuldigd van diefstal

Logan Paul, beweert dat bokslegende Floyd Mayweather hem nog steeds geld schuldig is voor hun gevecht afgelopen juni. Paul en Mayweather stonden tegenover elkaar in een liefdadigheid wedstrijd.

Het klinkt alsof alle financiën nog moeten worden geregeld tussen Paul en Mayweather. Als we de schattingen mogen geloven, was de bokswedstrijd van Mayweather tegen Paul een groot financieel succes.

Showtime de organisator van het evenement claimt dat het meer dan 1 miljoen online tickets (Pay Per View), had verkocht tegen een prijs van $ 49,99. Dit komt ergens in de buurt van $ 50 miljoen aan inkomsten de totale geschatte inkomsten zouden mogelijk nog veel hoger liggen.

Waar blijft mijn geld

Op weg naar het gevecht stelde Paul voor dat hij maar liefst $ 20 miljoen zou kunnen verdienen voor zijn aandeel in het gevecht. Hoewel met rapporten die suggereren dat hij $ 250.000 gegarandeerd zou verdienen, plus 10% van de PPV-omzet, zou dat hem op een geschatte $ 5,25 miljoen hebben gebracht (lees verder onder tweet).

Wat er werkelijk cijfer op tafel is gelegd blijft onduidelijk, het lijkt erop dat de YouTube-ster en voormalige Disney-acteur niet het gevoel heeft dat hij alles heeft gekregen waar hij op had gerekend. Dat is volgens een recent bericht dat is geüpload naar Paul's Instagram Stories, waar hij beweerde dat Mayweather hem nog steeds geld schuldig is (lees verder onder video).

Geen van beide partijen heeft uiteengezet over hoeveel geld Paul het zou kunnen hebben, of zelfs noodzakelijkerwijs of het allemaal te maken heeft met hun gevecht. Maar als Paul deze beschuldigingen serieus neemt, kan het heel goed zijn dat de hele zaak voor de rechter komt voordat het allemaal is geregeld. In de tussentijd voelt Paul zich bestolen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws