'Vrouwenmepper': MMA-vechtster Cyborg wil bekende DJ straffen
Home / Nieuws / ‘Vrouwenmepper’: MMA-vechtster Cyborg wil bekende DJ straffen

‘Vrouwenmepper’: MMA-vechtster Cyborg wil bekende DJ straffen

Cris Cyborg is helemaal klaar met de bekende Braziliaanse DJ Ivis. Deze mishandelde op video zijn vrouw in het bijzijn van hun dochtertje. Nu wil Cyborg de “vrouwenmepper” een stevig lesje leren.

Dat Cyborg een potje kan knokken blijkt wel uit haar indrukwekkende carrière tot nu toe. De voormalige kick en thaibokser stapte over naar het MMA-vechten en werd kampioen bij UFC en Bellator MMA. Nu zint zij op wraak en zegt DJ Ivis haar onder ogen te komen.

Vuile lafaard

,,Vieze vrouwenmepper, als je het lef hebt kom je mij onder ogen, ik zal je straffen om je laffe gedrag”, schreef Cyborg op social media. ,,Doe met mij wat je haar aandeed, laten we eens kijken of je kunt. Dit is onzin, mensen. Dit is absurd en ik denk dat de mensen die op internet zijn, de mensen die deze kerel volgen… Stop met het volgen van deze kerel!”

De beelden zijn inderdaad schokkend, er is duidelijk te zien dat de DJ zijn walgelijke daad uitvoert. Of de DJ op het aanbod van Cyborg is niet denkbeeldig. ,,Mannen die hun vrouw slaan zijn in de regel geen helden, Cris zal hem straffen”, volgens een van de reacties op haar post.

Bekijk ook

Wedstrijden NL-boksers Olympische Spelen bekend gemaakt

De loting voor de wedstrijden is inmiddels bekend gemaakt.

Canelo Alvarez vs. Caleb Plant titelgevecht gepland voor 18 september

Alle titels verdeeld tussen beide vechters lijken op het spel te staan.

Spannend 4-man toernooi tijdens Enfusion Cage-evenement

De vijfde editie van de spannende Enfusion Cage Events-serie vindt morgenavond plaats in Alkmaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page