'Vrouwenmepper': MMA-vechtster Cyborg wil bekende DJ straffen Nieuws
Nieuws

'Vrouwenmepper': MMA-vechtster Cyborg wil bekende DJ straffen

'Vrouwenmepper': MMA-vechtster Cyborg wil bekende DJ straffen

Cris Cyborg is helemaal klaar met de bekende Braziliaanse DJ Ivis. Deze mishandelde op video zijn vrouw in het bijzijn van hun dochtertje. Nu wil Cyborg de "vrouwenmepper" een stevig lesje leren.

Dat Cyborg een potje kan knokken blijkt wel uit haar indrukwekkende carrière tot nu toe. De voormalige kick en thaibokser stapte over naar het MMA-vechten en werd kampioen bij UFC en Bellator MMA. Nu zint zij op wraak en zegt DJ Ivis haar onder ogen te komen.

Vuile lafaard

,,Vieze vrouwenmepper, als je het lef hebt kom je mij onder ogen, ik zal je straffen om je laffe gedrag", schreef Cyborg op social media. ,,Doe met mij wat je haar aandeed, laten we eens kijken of je kunt. Dit is onzin, mensen. Dit is absurd en ik denk dat de mensen die op internet zijn, de mensen die deze kerel volgen… Stop met het volgen van deze kerel!"

De beelden zijn inderdaad schokkend, er is duidelijk te zien dat de DJ zijn walgelijke daad uitvoert. Of de DJ op het aanbod van Cyborg is niet denkbeeldig. ,,Mannen die hun vrouw slaan zijn in de regel geen helden, Cris zal hem straffen", volgens een van de reacties op haar post.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws