Vriend van Rico heeft datum en locatie voor gevecht! 'Iets persoonlijk' Nieuws
Nieuws

Vriend van Rico heeft datum en locatie voor gevecht! 'Iets persoonlijk'

Vriend van Rico heeft datum en locatie voor gevecht! 'Iets persoonlijk'
Vriend van Rico heeft datum en locatie voor gevecht! 'Iets persoonlijk'

Martyn Ford, de gigantische bodybuilder en goede vriend van Rico Verhoeven, zal eindelijk de 195 kilo wegende 'Iraanse Hulk' tegemoet treden op 2 april in de O2 Arena in Londen. Voor de Brit Ford is het boksgevecht inmiddels iets persoonlijks geworden.

Eerder melden wij al dat Ford eindelijk zijn gevecht zal krijgen tegen de reus Sajad Gharibi, bijgenaamd de 'Iraanse Hulk'. Echter was een datum niet bekend, RT.com meld dat de datum en locatie eindelijk rond zijn.

De kolossale wedstrijd tussen het reuzenpaar werd voor het eerst geopperd in november 2018, toen de Britse Ford, naar verluidt het op zou nemen tegen de enorme powerlifter uit Iran. Die ontmoeting lijkt uiteindelijk rond en plaats te vinden op 2 april. Een van de grootste locaties in Londen de O2 arena zal de bokswedstrijd hosten. (Tekst loopt door onder video).

Eindelijk knokken

Gharibi heeft in het verleden de aandacht getrokken omdat hij beweerde dat hij het tegen ISIS zou opnemen. Hoewel geen van beide mannen een officiële wedstrijd heeft gehad in welke discipline dan ook, zijn ze allebei geobsedeerd door de sportschool met fenomenale lichaamsbouw die de meeste potentiële rivalen zou intimideren. (Tekst loopt door onder post).

Vriend van Rico heeft datum en locatie voor gevecht! 'Iets persoonlijk'

Ford, die meer dan 3,1 miljoen volgers op de sociale media heeft, is een van de weinige mensen die het leger van bewonderaars van zijn tegenstander, dat in totaal bijna 600.000 telt, kan verkleinen. Ook is de Brit goed bevriend met Glory Kampioen Rico Verhoeven en woonde diens laatste wedstrijd tegen Jamal Ben Saddik vorige maand in het Gelredome, Arnhem. Rico zelf poste ook over het aanstaande gevecht vandaag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws