'Het is aan!' Rico's GROTE vriend gaat knokken Nieuws
Nieuws

'Het is aan!' Rico's GROTE vriend gaat knokken

'Het is aan!' Rico's GROTE vriend gaat knokken

Op Instagram meldt de reusachtige Ford die de twee meter ver overstijgt in lengte, dat de kogel door de kerk is. Gharibi schijnt dan toch eindelijk zijn handtekening onder een vechtcontract te hebben gezet. In het verleden werd gesproken over een MMA-gevecht maar het blijkt boksen te worden (tekst loopt door onder Insta Post).

,,Dus …… blijkbaar is Sajad Gharibi erin geslaagd wat kleurpotloden te vinden en heeft het papierwerk ondertekend …. het is AAN …. veel mensen hebben me gevraagd WAAROM", schrijft Ford.

Tot het gaatje gaan

,,Het enige wat ik op dit platform zal zeggen is dat het PERSOONLIJK is …. van hem en zijn mensen zijn woorden gezegd die niet onbeantwoord kunnen blijven … en als je ziet, zul je precies begrijpen waarom ik dit doe … elke man, die een vader is, zal het begrijpen. Dit is misschien een bokswedstrijd, maar geloof me, ik ben blij om gediskwalificeerd te worden om mijn punt duidelijk te maken." (tekst loopt door onder foto).

Harde woorden van de mega reus die zelfs aangeeft buiten de regels te treden om Gharibi een lesje te leren. De Brit was vorig weekend in Arnhem op uitnodiging om het titelgevecht tussen Verhoeven en Jamal Ben Saddik bij te wonen. Ford was met zijn sportwagen naar ons land gereisd en deed daar uitgebreid verslag over. Wanneer Ford en Gharabi zullen vechten is niet bekend gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws