Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans stopt ermee Nieuws
Nieuws

Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans stopt ermee

Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans stopt ermee

Evans (L) met Ariel Helwani
Evans (L) met Ariel Helwani

Evans wil zichzelf niet voor de gek houden

"Het is moeilijk. Ik wil niet verliezen, of iets dergelijks, maar het is tegelijkertijd wat ik nodig heb. Het is wat ik moet doen omdat ik het gevoel heb dat ik andere dingen in het leven heb die ik moet gaan nastreven, "zei Evans. "Ik dacht dat het moeilijk zou zijn voor mij om deze woorden echt te zeggen of er een verklaring over af te leggen, maar ik moest wel. Het is een deel van mij genezing en ik moet gewoon accepteren wat het is. Ik kan mezelf niet langer voor de gek houden. "

Geen twijfel over zijn beslissing

Evans heeft geprobeerd om in de middengewicht divisie succesvol te zijn, maar kwam op UFC 225 opnieuw bedrogen uit, toen Anthony Smith hem binnen een minuut KO sloeg in de openingsronde van hun gevecht. Hoewel het hem enige tijd kostte om tot de beslissing te komen om eindelijk zijn handschoenen op te hangen, echter is Evans onvermurwbaar en zegt dat hij niet twijfelt over zijn beslissing. Evans sluit zijn carrière af met een professioneel record van 19-8-1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws