Voormalig UFC kampioen Brock Lesnar keert terug naar de UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Voormalig UFC kampioen Brock Lesnar keert terug naar de UFC

Voormalig UFC kampioen Brock Lesnar keert terug naar de UFC

Voormalige UFC zwaargewicht kampioen Brock Lesnar zou terugkeren naar de UFC!

In juli, in het co-main event van de UFC 200, maakte de voormalige UFC zwaargewicht kampioen en WWE-ster Brock Lesnar na een afwezigheid van vele jaren een terugkeer naar het Octagon. Hij deed dit tegen Mark Hunt voor een aanzienlijke $ 2,5 miljoen.

The Dominator Brock Lesnar

Lesnar zou deze strijd winnen, met zijn ervaring in worstelen wist hij te domnieren in het gevecht en won op punten. Helaas testte hij kort daarna positief voor de verboden substantie clomiphene en werd zijn overwinning weggewuifd door de organisatie.

De terugkeer van Lesnar naar UFC 200 was een eenmalig gebeuren, en leek het onwaarschijnlijk dat hij een volgend gevecht in het Octagon zou voeren. Toen hij positief werd getest en voor een lange tijd geschorst, leken de kansen van de 40-jarige om terug te keren naar de kooi voor een nieuw gevecht bijna onwaarschijnlijk.

Twijfel bij Dana White over terugkeer van Lesnar naar de UFC

“Ik betwijfel het,” zei UFC president White in december 2016 tegen TMZ over een eventuele Lesnar comeback. ‘Ik weet niet hoe veel langer hij een contract met WWE heeft. Ik denk dat zijn carrière aan het beëindigen is. Maar hij is een apart figuur, dus wie weet? Misschien zal hij me bellen en zeggen dat hij het weer wil doen, maar ik denk dat hij klaar is om zijn pensioen te gaan innen, en te stoppen met vechten.

Maar volgens een rapport van Twitter gebruiker @Talk_MMA, die in het verleden vaker groot nieuws heeft gebracht, is een Lesnar-terugkeer naar het Octagon zeker wel mogelijk, en zal deze niet lang op zich laten wachten.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page