Voormalig MMA-kampioen gearresteerd door anti-terreur politie Nieuws
Nieuws

Voormalig MMA-kampioen gearresteerd door anti-terreur politie

Voormalig MMA-kampioen gearresteerd door anti-terreur politie
Voormalig MMA-kampioen gearresteerd door anti-terreur politie

De Poolse voormalige KSW MMA-kampioen Mamed Khalidov is gearresteerd door een anti-terroristen eenheid.

Khalidov, 38, werd geboren in de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny en verhuisde naar Polen als een 17-jarige. Uiteindelijk kreeg hij in december 2010 het Poolse staatsburgerschap. Hij begon zijn vechtsportcarrière in 2004, hij vocht 3 jaar bij de internationaal gerenommeerde Poolse MMA-promotie KSW.

Hij werd een van de grootste sterren van de organisatie en won internationale titels voor licht, zwaargewicht en middengewicht voordat hij uiteindelijk zijn pensionering aankondigde in december 2018 na een verlies tegen landgenoot Tomasz Narkun.

Heling en diefstal

Verschillende media in Polen melden dat Khalidov dinsdag in zijn geboortestad Olsztyn werd aangehouden voor diefstal en heling van luxe auto's. Onder de luxe auto's waren voertuigen zoals Porsche Panamera, Range Rover Evoque, BMW M6, BMW 7-serie.

ZIE OOK>> Lijk van UFC scheidsrechter gevonden

Het is onduidelijk uit de rapporten waarom de antiterrorisme-eenheid werd gebruikt in de operatie. Het kan onderdeel zijn van een groter onderzoek naar antiterrorisme, of het kan simpelweg het gevolg zijn van de goed gedocumenteerde vechtsportachtergrond van Khalidov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws