Lijk vermiste UFC MMA-scheidsrechter Chris Reed gevonden Nieuws
Nieuws

Lijk vermiste UFC MMA-scheidsrechter Chris Reed gevonden

Lijk vermiste UFC MMA-scheidsrechter Chris Reed gevonden
Lijk vermiste UFC MMA-scheidsrechter Chris Reed gevonden

MMA-scheidsrechter Chris Reed verdween afgelopen vrijdag spoorloos in het water na een bootongeluk.

Reed was het water opgegaan met zijn vrouw toen hij plotseling overboord sloeg door een boeggolf van een ander schip. Reed droeg geen reddingsvest en verdween onder water. Zijn vrouw bleef ongedeerd bij het bizarre ongeluk.

Maandag werd bekend gemaakt door de Amerikaanse kustwacht dat het lichaam van Reed op zondagochtend uit het water van het Houston Ship Channel was gehaald welke een zoektocht van 40 uur beëindigde.

Zelf oud vechter

De MMA-scheidsrechter was Politiechef in het plaatsje Kemah in Texas en zelf oud MMA-vechter. Zijn laatste gevecht was een knock-out overwinning op 1 maart 2013 bij Legacy FC 18.

ZIE OOK >> Bokser gereanimeerd na afloop wedstrijd

Als scheidsrechter deed hij bijna 200 wedstrijden, waaronder vier in de UFC. Reed diende als scheidsrechter voor drie UFC Fight Night 104 wedstrijden in februari 2017. Hij was ook scheids bij Frankie Edgar's TKO overwinning op Yair Rodriguez bij UFC 211 in mei 2017.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws