Volgens Ismael Lazaar is er iets geks aan de hand met zijn dopingtest Nieuws
Nieuws

Volgens Ismael Lazaar is er iets geks aan de hand met zijn dopingtest

Volgens Ismael Lazaar is er iets geks aan de hand met zijn dopingtest

Afgelopen weekend had Ismael Lazaar tegen Luis Tavares in de ring moeten staan maar de partij werd afgelast

Het afgelasten van de partij tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares afgelopen weekend op het Enfusion 5th Anniversary gala blijft de gemoederen bezig houden. Naar verluidt faalde Lazaar voor een dopingtest echter werd niet bekend op welk middel en wanneer de test is uitgevoerd. Allerlei complot theorieën kwamen bovendrijven ook in de buitenlandse media echter verdwenen sommige weer als sneeuw voor de zon. Zo publiceerde de Engelse website K1ANOOP een uitgebreid artikel waar nogal met de vinger werd gewezen naar diverse organisaties, waarvan men zei dat deze op de hoogte waren van het gebruik van verboden middelen door Lazaar. Echter werd dit artikel snel weer verwijderd en werd er zelfs op Twitter excuses aangeboden, iets te snel geschreven misschien.

Foto: GLORY
Foto: GLORY

Afgelaste partij een harde klap en iets geks aan de hand

Er verscheen een artikel op BD.nl waar men zich baseert op uitspraken van Lazaar zelf, en hij aangeeft dat het afgelasten van de partij een harde klap voor hem was, en dat hij zelf van geen kwaad bewust is. Wij citeren; Volgens Lazaar is er 'iets geks aan de hand'. Hij heeft nog altijd niet gehoord op welk middel hij positief getest zou hebben. De zwaargewicht houdt daarom ook nog een slag om de arm. ,,Het is allemaal nogal onduidelijk. In de loop van de week hoor ik meer. Ik denk dat het een dure fout is", zegt de kickbokser aldus BD.nl

Geruchten van schorsing

Zoals het vaak gaat in dit soort gevallen komen de geruchten stromen vrijwel direct op gang, zo berichte ons berichten dat er een flinke schorsing zou zijn opgelegd aan Lazaar. Echter is daar tot nu toe nog niets officieels naar buiten gebracht over een schorsing en een eventuele duur daarvan. En zoals bovenstaand te lezen is zal Lazaar in de loop van deze week horen op welk middel hij positief getest is. Wij gaan er vanuit dat dit dan ook openbaar gemaakt zal worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws