Voetbal hooligans "ultras" verpesten UFC Fight Night gevecht! Nieuws
Nieuws

Voetbal hooligans "ultras" verpesten UFC Fight Night gevecht!

Voetbal hooligans "ultras" verpesten UFC Fight Night gevecht!

Een groep potentieel gewelddadige voetbal supporters heeft de UFC gedwongen om op de vooravond van de kaart een gevecht uit hun evenement in Gdansk te verwijderen.

UFC Fight Night 118 vindt plaats op zaterdagavond in de Ergo Arena, maar de kaart zal iets korter zijn dan gepland nadat de officials van de UFC de zware wedstrijd tussen Adam Wieczorek en Anthony Hamilton hebben geschrapt.

Voetbal hooligans "ultras" verpesten UFC Fight Night gevecht!

Aanwezigheid van Lechia Gdansk "ultras"

Beide mannen ontbraken vrijdag van de ceremoniële weegschalen voordat het werd besloten om de strijd volledig te halen en opnieuw te plannen voor UFC Fight Night 121 in Sydney, Australië volgende maand. De reden voor de opzegging was de mogelijke aanwezigheid van Lechia Gdansk "ultras", die aanleiding gaf tot de veiligheid van fans, aldus een rapport van MMA Junkie.

UFC Debuut Wieczorek verpulvert

Wieczorek, die zijn debuut in de UFC tegen Hamilton wilde maken, ondersteunt Ruch Chorzow, een rivaal van Lechia Gdansk uit Zuid-Polen, en na vrijdag was het onzeker dat iedereen veilig zou het het veiligst zijn om het gevecht van de kaart te verwijderen.

De politie kwam op vrijdagavond in ME uitrusting in actie bij de weegceremonie, en controleerde de identificatie van de fans om ervoor te zorgen dat ze officieel bekend waren.

UFC Gdansk wordt geleid door een weltergewichtstrijd tussen Liverpool's Darren Till en favoriete veteraan, Donald 'Cowboy' Cerrone.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws