'Vies!' Nekklem bijna fataal in kooigevecht (video)
Home / Nieuws / ‘Vies!’ Nekklem bijna fataal in kooigevecht (video)

‘Vies!’ Nekklem bijna fataal in kooigevecht (video)

Een Russische MMA-vechter deed een vies trucje door rivaal in een nekklem te houden nadat deze had afgetikt. Dit leidde tot een heftige confrontatie in de MMA-kooi.

Tijdens het Hardcore 19 MMA-evenement van afgelopen donderdag in Moskou liep de boel flink uit de hand. Vechter Krimov nam zijn tegenstander Nemkov stevig in een nekklem totdat deze aftikte, het signaal om los te laten. Echter deed Krimov of hij niets doorhad.

Laat los man

De scheids kwam tussenbeide maar Krimov wilde niet los laten. Dit was het signaal voor het team van Nemkov om de kooi binnen te stormen en Krimov aan te pakken. Binnen seconden stond de kooi vol met mensen zelfs uit het publiek, die schreeide dat ‘sukkel’ Krimov los moest laten.

Krimov wilden Nemkov niet los laten om hem te laten voelen wat wraak is. De twee voerden al een tijdje oorlog met elkaar wat escaleerde op de staredown. Netjes is het niet van Krimov…..

Bekijk ook

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar.

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page