VIDEO: Verlies Buakaw Banchamek tegen Jonay Risco te wijten aan fikse wond Nieuws
Nieuws

VIDEO: Verlies Buakaw Banchamek tegen Jonay Risco te wijten aan fikse wond

VIDEO: Verlies Buakaw Banchamek tegen Jonay Risco te wijten aan fikse wond

Vol tanden, gescheurd in de tweede ronde, ik heb geen goed gevecht geleverd!

Zo luidt de boodschap die Buakaw Banchamek heeft voor zijn fans, gisteren stond hij in Abu Dhabi in de ring tegen Jonay Risco in wat een zeer belangrijk gevecht was voor de Enfusion organisatie. Buakaw is en ware Muay Thai grootheid, en als deze uitkomt voor een organisatie op een event is succes een topgevecht en het vullen van een zaal welhaast verzekerd.

Verbazing over verlies van Buakaw

Op social media waren de teleurgestelde fans al snel aan het analyseren over het feit waarom Buakaw verloren had. Velen beweren dat Risco vals zou heden gespeeld, of dat de puntentelling niet klopte. Zaken die fans vaak opvoeren om een verlies van hun favoriete vechter te verantwoorden, echter bleek Buakaw een flinke voetwond te hebben opgelopen. Aan de aard van de wond te zien moet hij daar last van hebben gehad en niet voor de volle 100% hebben kunnen presteren. Aan de andere kant wordt gesteld dat een vechter van zijn kaliber dit aan moet kunnen.

Commentaar op Enfusion

"Als je geschokt bent dat Risco Buakaw heeft verslagen, heb je niet opgelet. Als je geschokt bent dat Enfusion Buakaw een hoop geld heeft betaald om voor 150 mensen te vechten, dan zit je in mijn hoek", zo luidt het bericht van een van de grote buitenlandse vechtsport sites Liverkick op twitter. Hier mee doelend op het feit dat de zaal klaarblijkelijk niet zo gevuld was als men gewenst is bij een groot kickboks vent. Echter heeft elk land zo zijn eigen invulling van dit soort events en wie er in de zaal zitten. Echter kan Enfusion terug kijken op een zeer geslaagd event in Abu Dhabi, met een groot aantal knal partijen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws