VIDEO: UFC Cat Zingano vecht tegen hip-hop superster Wiz Khalifa - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: UFC Cat Zingano vecht tegen hip-hop superster Wiz Khalifa

VIDEO: UFC Cat Zingano vecht tegen hip-hop superster Wiz Khalifa

UFC Bantamgewicht Cat Zingano laat hip-hop superster Wiz Khalifa alle hoeken zien!

VIDEO: UFC Cat Zingano vecht tegen hip-hop superster Wiz Khalifa

Wiz Khalifa’s volgende grote show zou zomaar in het Octagon kunnen zijn omdat de superstar rapper – die bekend staat als een roker, geen vechter – zijn zinnen heeft gezet op MMA training.
TMZ Sports kreeg een  video van Wiz die de korte metten maakt met Fox’s Jay Glazer, en werkt hij aan zijn schoppen met de UFC-ster Cat Zingano.

Wiz Khalifa serieus aan het trainen geslagen

Heel duidelijk blijkt uit de video … dat Wiz Khalifa het trainen serieus neemt en we horen dat hij zo ongeveer 3 maanden bij Unbreakable Gym on Sunset heeft getraind.

Wat is het meest indrukwekkend is dart Wiz Khalifa! Terwijl hij in Napa Valley was voor een wijnproeverij – met zijn vriendin, Izabela Guedes, Michael Strahan en Glazer, hij  zijn training uitrusting mee had genomen om wat te trainen … tussen de druiven en om zijn zinnen te verzetten.

Indrukwekkend en lenig

Uit de video blijkt dat Wiz Khalifa zijn mannetje wel kan staan, met lenige high kicks en stevige hoeken is het duidelijkst hij in het geval het nodig zou zijn best een aardige trap of klap zou kunnen uitdelen hier en daar. Dat scheelt ook weer in de bodyguard kosten, want een gemiddelde persoons beveiliger voor een man met de status als Wiz Khalifa kost al gauw €20.000 per maand. En dan moet je nog maar hopen dat deze echt zijn mannetje staat. Zoals al bleek dat de hoofd bodyguard van Floyd Mayweather er wel opgepompt uitziet, maar ook rake klappen had ontvangen.

Super ster geheime vechtsport training

Er zijn meerdere bekende Amerikaanse acteurs en zangers die heimelijk een vechtsport beoefenen, zo heeft oud gediende Richard Gere een aantal zwarte banden in diverse karate stijlen. Ook in Nederland zijn er bekende Nederlanders zoals RTL5 presentator Jeroen Post die een zwarte band heet in Tae Kwon Do bijvoorbeeld. En waarom ook niet vechtsporten zijn er voor iedereen, bekend of onbekend.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page