Video Rings Amstelveen: Roel Mannaart versus Nico Pereira Horta Nieuws
Nieuws

Video Rings Amstelveen: Roel Mannaart versus Nico Pereira Horta

Video Rings Amstelveen: Roel Mannaart versus Nico Pereira Horta

A-klasse open: Roel Mannaart, Meijro Gym Vs. Nico Pereira Horta, Silent Dragon

Rings Amstelveen 2017, was een een knaller te noemen. Verschillende topvechters gaven acte de présence waaronder onze eigen Roel Mannaart de zoon van de top vechtsporter Andre Mannaart, die naast een kickboksende zoon ook een dochter heeft die regelmatig terug te zien is in de ring.

Rings gemist?

Aangezien niet iedereen bij Rings Amstelveen aanwezig is geweest willen wij toch de gelegenheid bieden om het gevecht tussen Roel Mannaart versus Nico Pereira Horta onder de aandacht te brengen.

Nieuwe match voor Roel Mannaart

Roel Mannaart zou eerst tegen Levi Rigters vechten maar deze zegde af wegens het niet fit zijn. Hij voelde zich niet fit genoeg om tegen Roel aan te treden. En geloof ons ben je inderdaad niet fit om tegen een gigant als Roel Mannaart te staan dan kun je beter afzeggen. Dat blijkt ook wel uit de korte video impressie waarin duidelijk te zien is dat Roel het gevecht naar zich toe trekt.

Training in Amerika

Roel had zich terdege voorbereid op het gevecht tegen Levi Rigters en was daarvoor zelfs naar Amerika afgereisd. Dit heeft hem geen wind eieren gelegd want hij won het gevecht tegen Nico Pereira Horta. Deze liet zich echter ook niet onbetuigd en bood wel degelijk tegenstand. Respect voor beide vechters!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws