Home / Nieuws / VIDEO | Nieky Holzken: elke ‘knock-out’ is op mijn lichaam getatoeëerd

VIDEO | Nieky Holzken: elke ‘knock-out’ is op mijn lichaam getatoeëerd

Afgelopen zaterdag maakte Nieky Holzken zijn debuut bij ONE Championship tijdens Warrios Dream in Jakarta. Hij versloeg daar oude bekende Cosmo Alexandre met een verrassende knock-out. 

De knock-out van Holzken op Alexandre werd niet alleen door de vechtsport fans gewaardeerd, maar ook de grote bazen bij ONE Championship staken hun waardering niet onder stoelen of banken.

De winst door de ‘KO’ werd beloond met ‘The Best Performance Of The Night’. Een mooier debuut had Holzken niet kunnen maken. De voormalige wereldkampioen bij GLORY en begenadigd bokser zal naar verwachting hoge ogen gaan gooien bij de Aziatische organisatie.

Respect voor elke tegenstander

Holzken heeft respect voor elke tegenstander, en als ze KO gaan worden deze toegevoegd aan zijn indrukwekkende lijst, niet alleen op papier maar ook op zijn lichaam. In de video zegt hij dan ook over zijn tattoo, “deze is in bajes stijl, met streepjes, en elke keer komt er een streepje bij. ” Nu is dus ook Cosmo Alexandre  toegevoegd.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT