Home / Nieuws / VIDEO: MMA-vechtster trapt tasjes dief de lucht in

VIDEO: MMA-vechtster trapt tasjes dief de lucht in

Een tasjes dief kreeg het dinsdag zwaar te verduren in Maleisië. Zijn poging een handtas te stelen liep slecht voor hem af.

De dief die op een scooter reed, besloot een jonge dame haar tas te ontfutselen. Echter bleek deze een MMA-vechter te zijn en strafte de dief genadeloos af met een ‘flying kick’. De man werd gelanceerd van zijn scooter en toegesnelde omstanders probeerde de man in bedrag te houden.

Zweepslagen

Dit bleek nog een hele klus te zijn te oordelen aan de video die gemaakt werd van het incident. Dat de poging tot diefstal de man nog zwaar kan komen te staan is de straf maat die gehanteerd wordt tegen dit soort diefstallen.

Tasjes dieven worden meestal gestraft op grond van sectie 392 tot sectie 402 van het wetboek van strafrecht. Deze voorziet in een gevangenisstraf van maximaal 20 jaar en zweepslagen als iemand wordt veroordeeld.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page