VIDEO: Kickbokser breekt op gruwelijke wijze zijn nek in China Nieuws
Nieuws

VIDEO: Kickbokser breekt op gruwelijke wijze zijn nek in China

VIDEO: Kickbokser breekt op gruwelijke wijze zijn nek in China

Het gevecht waar het incident gebeurde was een rematch die was aangevraagd door Qinghao Meng, die zijn eerste ontmoeting met Schroth had tijdens een gevecht bij GLORY 46, welke Meng verloor. Tijdens de re-match afgelopen nacht paste Qinghao Meng een illegale worp toe op Schroth die deed herinneren aan Guto Inocente die in zijn partij tegen Rico Verhoeven een dergelijke techniek gebruikte. Echter lande Schroth recht op zijn hoofd en brak zijn nek. Meng werd direct gediskwalificeerd.

Op Instagram melde Schroth later; "Ik lig momenteel in Taicang in het ziekenhuis. Aan het begin van de eerste ronde gebruikte mijn tegenstander een illegale worp. Ik kwam op mijn hoofd terecht en brak mijn nek. God zegen dat ik alles nog kan bewegen behalve mijn hoofd. "

VIDEO: Kickbokser breekt op gruwelijke wijze zijn nek in China

China

"Ik mis eerlijk gezegd woorden om mijn gevoel over deze situatie te beschrijven. Ik moet mijn verblijf in China verlengen en wachten op de dokteren en meer details over mijn verwondingen. "

"Soms is het leven taai en onvoorspelbaar. Ik kan blij zijn dat ik er nog steeds ben. Ik zal een tijdje niet kunnen vechten, maar ik zal sterker worden. Dit is gewoon een nieuwe uitdaging in mijn leven. Veel liefde voor iedereen. Ik zal niet opgeven Ik ben "The German".

Bekijk onderstaande video met het gruwelijke voorval.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws