Video: Gokhan Saki wint UFC debuut door knockout Nieuws
Nieuws

Video: Gokhan Saki wint UFC debuut door knockout

Video: Gokhan Saki wint UFC debuut door knockout

Een schitterende overwinning afgelopen nacht van Gokhan Saki op Henrique da Silva.

Het was Saki zijn eerste officiële gevecht in de UFC, en maakt zijn belofte waar dat hij de UFC zou laten schudden op zijn grondvesten. De Saitama Super Arena in Saitama, Japan, vlakbij Tokio zat afgeladen vol met Nederlandse fans. Er waren ook bekende vechtsporters afgereisd naar Japan om Gokan Saki te steunen. Zo zat onder andere meervoudige wereldkampioen Jan Oosterbaan in de zaal.

Niet naar de grond

Saki had ruim twee jaar niet meer in de ring gestaan maar dat was niet te merken. Zoals een vechter met kickboks achtergrond betaamd stond hij rechtop te vechten. Een constante combi van stoten en trappen was het resultaat waardoor Da Silva flink aangeslagen werd. De laatste deed vermoedde pogingen Saki naar de grond te brengen zonder resultaat.

Snoeiharde KO

Saki leek het heel even moeilijk te hebben, en werd tegen de ring gedrukt, echter op het moment dat men dacht dat het voor Saki weleens verkeerd af kon lopen haalde hij uit met een flinke hoek. Resultaat, Da Silva ging neer via knockout. Winst voor The Rebel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws