Video: Gokhan Saki niemand kent Rico Verhoeven! Nieuws
Nieuws

Video: Gokhan Saki niemand kent Rico Verhoeven!

Video: Gokhan Saki niemand kent Rico Verhoeven!

Tot mijn eerste UFC wedstrijd ging het allemaal lekker

Op de vraag of hij zenuwachtig was voor zijn eerste partij bij de UFC antwoord Saki; "Eerlijk gezegd tot de wedstrijd was het allemaal lekker en gezonde zenuwen, pas toen ik werd opgeroepen begon het en dacht ik waar ben ik aan begonnen." Kooi vechten is toch wat anders en iedereen zei je bent gek maar ik dacht Fuck it. ik laat het tegenovergestelde zien", en dat is hem gelukt.

Gokhan Saki zal nooit meer kickboksen, en niemand kent Rico Verhoeven buiten Nederland

Op de vraag of hij ooit weer zal gaan kickboksen zegt hij; "Internationaal zijn wij op een ander niveau bezig, hier in Nederland kent iedereen Rico maar dat blijft het dan ook bij." Als je naar België, Duitsland of ander land gaat en je hebt het over een Rico Verhoeven dan vragen ze wie is dat." De focus bij Saki ligt volledig op MMA en hij maakt zich op voor een gevecht tegen Khalil Rountree, op 7 juli in Las Vegas tijdens UFC 226. Zijn UFC debuut maakte hij in in Saitama, Japan en won Saki van Henrique Da Silva.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws