Home / Nieuws / Video: Gokhan Saki niemand kent Rico Verhoeven!

Video: Gokhan Saki niemand kent Rico Verhoeven!

Hij windt er geen doekjes om Gokhan Saki is stellig, ik keer nooit meer terug naar het kickboksen, Fox Sports had een interview met de levende legende en hij was zeer duidelijk over zijn toekomst als vechter. “Ik had voor mijn eerste UFC partij ruim 3 jaar niet gevochten, en het leeft gewoon weer helemaal in mijn hoofd. Ik heb zoveel zin om weer te trainen en te vechten, het is weer net allemaal zo mooi alsof ik zeventien was,” zo zegt Saki.

Tot mijn eerste UFC wedstrijd ging het allemaal lekker

Op de vraag of hij zenuwachtig was voor zijn eerste partij bij de UFC antwoord Saki; “Eerlijk gezegd tot de wedstrijd was het allemaal lekker en gezonde zenuwen, pas toen ik werd opgeroepen begon het en dacht ik waar ben ik aan begonnen.” Kooi vechten is toch wat anders en iedereen zei je bent gek maar ik dacht Fuck it. ik laat het tegenovergestelde zien”, en dat is hem gelukt.

Video: Gokhan Saki niemand kent Rico Verhoeven!

Gokhan Saki zal nooit meer kickboksen, en niemand kent Rico Verhoeven buiten Nederland

Op de vraag of hij ooit weer zal gaan kickboksen zegt hij; “Internationaal zijn wij op een ander niveau bezig, hier in Nederland kent iedereen Rico maar dat blijft het dan ook bij.” Als je naar België, Duitsland of ander land gaat en je hebt het over een Rico Verhoeven dan vragen ze wie is dat.” De focus bij Saki ligt volledig op MMA en hij maakt zich op voor een gevecht tegen Khalil Rountree, op 7 juli in Las Vegas tijdens UFC 226. Zijn UFC debuut maakte hij in in Saitama, Japan en won Saki van Henrique Da Silva.

 

 

Bekijk ook

WFL Boxing Influencers: ‘bekende rappers en vloggers met elkaar op de vuist’

Vanaf februari 2019 komt de World fighting League met een nieuw boks concept. Net als ...

Bizar: 15-jarig vechtsport talent sterft tijdens opladen iPhone

Irina Rybnikova, een opkomend vechtsport talent, stierf zaterdag thuis in de Siberische stad Bratsk, Rusland. ...

Netflix komt met extreme vechtsport serie voor Nederlandse fans

Goed nieuws voor de vechtsport fans die een abonnement op Netflix hebben. De zender komt ...