Home / Nieuws / VIDEO| Bokskampioen Joe Saunders zwaar onder vuur na opduiken heftig filmpje

VIDEO| Bokskampioen Joe Saunders zwaar onder vuur na opduiken heftig filmpje

Op 20 oktober staat Joe Saunders in de boksring tegenover Demetrius Andrade voor de WBO-middengewicht wereldtitel. Echter zal hij eerst een andere strijd moeten aangaan, en staan hem naar alle waarschijnlijkheid disciplinaire maatregelen te wachten.

Drugsverslaafd

Saunders werd namelijk gesnapt met het aanbieden van crack aan een drugsverslaafde vrouw. WBN meldt dat Saunders flink in de problemen is geraakt met de British Boxing Board of Control, nadat een video van hem online werd gepost waarin Saunders crack aanbood aan een verslaafde vrouw in ruil voor seksuele gunsten voor zijn vriend.

Pedofiel

Nadat ze haar een minuut aan de praat hadden gehouden, dwong Saunders de vrouw om een willekeurige voorbijganger te slaan die Saunders ervan beschuldigde een pedofiel te zijn. Billy Joe Saunders heeft een reputatie voor ruw gedrag en dit laatste voorval zou niets anders moeten doen dan dat beeld van hem versterken.

De video veroorzaakte nogal wat verontwaardiging, en nu is Saunders door de BBBoC gesommeerd zich om te verantwoorden op een wangedrag. Bovendien meldt The Daily Mail ook dat de lokale politie nu een onderzoek start, omdat een aantal misdrijven volledig in de video te zien was.

Bekijk ook

Smsje verpest illegale video stream McGregor vs Cerrone

Het illegaal streamen van UFC events is verboden en zelfs strafbaar

UFC-Vechter Bisping: ‘De nacht dat ik bijna werd vermoord’

Michael Bisping heeft veel meegemaakt

ROBBIE HAGEMAN: ‘Conor McGregor wees mij op een kerk’ (video)

Hij was in de bloei van zijn kickboks carrière , Robbie Hageman echter werd er ...