Home / Nieuws / VIDEO| Bokskampioen Joe Saunders zwaar onder vuur na opduiken heftig filmpje

VIDEO| Bokskampioen Joe Saunders zwaar onder vuur na opduiken heftig filmpje

Op 20 oktober staat Joe Saunders in de boksring tegenover Demetrius Andrade voor de WBO-middengewicht wereldtitel. Echter zal hij eerst een andere strijd moeten aangaan, en staan hem naar alle waarschijnlijkheid disciplinaire maatregelen te wachten.

Drugsverslaafd

Saunders werd namelijk gesnapt met het aanbieden van crack aan een drugsverslaafde vrouw. WBN meldt dat Saunders flink in de problemen is geraakt met de British Boxing Board of Control, nadat een video van hem online werd gepost waarin Saunders crack aanbood aan een verslaafde vrouw in ruil voor seksuele gunsten voor zijn vriend.

Pedofiel

Nadat ze haar een minuut aan de praat hadden gehouden, dwong Saunders de vrouw om een willekeurige voorbijganger te slaan die Saunders ervan beschuldigde een pedofiel te zijn. Billy Joe Saunders heeft een reputatie voor ruw gedrag en dit laatste voorval zou niets anders moeten doen dan dat beeld van hem versterken.

De video veroorzaakte nogal wat verontwaardiging, en nu is Saunders door de BBBoC gesommeerd zich om te verantwoorden op een wangedrag. Bovendien meldt The Daily Mail ook dat de lokale politie nu een onderzoek start, omdat een aantal misdrijven volledig in de video te zien was.

Bekijk ook

UITSLAGEN BELLATOR 243: Chandler vs Henderson

Michael Chandler verslaat Benson Henderson in rematch. Chandler sloot zijn Bellator contract af met een ...

GEEN GENADE: UFC ontslaat MMA-vechter Ray Borg

De UFC heeft MMA-vechter Ray Borg uit zijn ellende verlost en ontslagen. Borg kon wegens ...

ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht

Khabib Nurmagomedov is van plan om buiten de Verenigde Staten te trainen voor zijn gevecht ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page