Video: Alistair Overeem krijgt titelgevecht als hij wint van Francis Ngannou – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Alistair Overeem krijgt titelgevecht als hij wint van Francis Ngannou

Video: Alistair Overeem krijgt titelgevecht als hij wint van Francis Ngannou

Alistair Overeem krijgt de kans op een titelgevecht als hij op 2 december tegen Francis Ngannou wint.

Dat meldde Overeem afgelopen week toen hij sprak met The MMA Hour, hij zegt dat dit hem verteld is door de UFC. Omdat hij op nummer 1 staat is het volgens Overeem normaal dat hij voor de titel zal vechten. Hij geeft aan dat hij een vechter is, die graag actief blijft, daar waar andere vechters een jaar tot anderhalf jaar niet in actie komen, doet hij dat wel.

Gewonnen partijen

Afgelopen maart versloeg Overeem nog Mark Hunt via TKO in de 2e ronde op UFC 209, ook won hij zijn laatste 2 gevechten. Nadat hij van UFC-zwaargewichtkampioen Stipe Miocic verloor op UFC 203 was dit zijn eerste gevecht in de ring. Tegen voormalig kampioen Fabricio Werdum had Overeem het zwaar, het was geen “walk in the park”. Op UFC 213 won de Nederlander via een meerderheidsbesluit van de jury.

Ngannou is het echte werk

Ngannou die al zijn 5 gevechten in de UFC won is een gevreesde tegenstander. Zijn laatste 3 gevechten won hij in minder dan 2 minuten. Overeem zegt dat de Fransman niet te onderschatten is. “Deze man is een kracht om rekening mee te houden, hij is beresterk. Hij komt om te vechten, en is super gemotiveerd”, zo zegt Overeem. “Dat hij tegen mij gaat vechten wordt een test voor hem, het zal in ieder geval een een zwaar gevecht worden”.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page