Home / Nieuws / Vermiste dochter UFC-vechter bewust in de val gelokt (video)

Vermiste dochter UFC-vechter bewust in de val gelokt (video)

In een interview donderdag met de bekende Dr Phil, spraken UFC-vechter Walt Harris en zijn vrouw over de vermissing van hun dochter.

Het lijkt erop dat het een val was,’ vertellen de ouders van Aniah Blanchard donderdag tegen Dr. Phil. De moeder en Harris (stiefvader) van de 19-jarige Aniah Blanchard, die drie weken geleden als vermist werd opgegeven, geven de hoop niet op dat hun dochter nog in leven is.

Kwade opzet

In hun interview zeggen de ouders van Blanchard dat ze geloven dat iemand die zij kent haar heeft laten ontvoeren. Hun overtuiging is dat iemand Blanchard met de 30-jarige opgepakte Ibraheem Yazeed, die is gearresteerd en belast met haar ontvoering, in contact heeft gebracht.

ZIE OOK: Kwade opzet bij vermiste dochter UFC vechter

“Ik heb het gevoel dat er iemand is die zij kent die haar in de val heeft laten lopen,” zei Blanchards moeder Angela Harris. Zonder details te geven om het onderzoek te belemmeren, vertellen Walt en Angela Harris aan Dr. Phil dat onderzoekers op zoek zijn naar een aanwijzing dat iemand uit de omgeving van Blanchard haar en Yazeed in contact heeft gebracht.

Bekijk ook

GLORY Kickboxing broers Wilnis augustus weer in actie

De kickboksende broers Jason en Jahfarr Wilnis zullen augustus weer in actie komen tijdens Yangames ...

HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

Screenshot: Nate Diaz (L) en Conor McGregor (R) Conor McGregor ging flink los op oude ...

UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

Joanna Jedrzejczyk, voormalig UFC-kampioen strogewicht bij devrouwen, plaatste zondag een cryptisch bericht op sociale media.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page