Vermiste dochter UFC-vechter bewust in de val gelokt (video) Nieuws
Nieuws

Vermiste dochter UFC-vechter bewust in de val gelokt (video)

Vermiste dochter UFC-vechter bewust in de val gelokt (video)

In een interview donderdag met de bekende Dr Phil, spraken UFC-vechter Walt Harris en zijn vrouw over de vermissing van hun dochter.

Het lijkt erop dat het een val was,’ vertellen de ouders van Aniah Blanchard donderdag tegen Dr. Phil. De moeder en Harris (stiefvader) van de 19-jarige Aniah Blanchard, die drie weken geleden als vermist werd opgegeven, geven de hoop niet op dat hun dochter nog in leven is.

Kwade opzet

In hun interview zeggen de ouders van Blanchard dat ze geloven dat iemand die zij kent haar heeft laten ontvoeren. Hun overtuiging is dat iemand Blanchard met de 30-jarige opgepakte Ibraheem Yazeed, die is gearresteerd en belast met haar ontvoering, in contact heeft gebracht.

ZIE OOK: Kwade opzet bij vermiste dochter UFC vechter

"Ik heb het gevoel dat er iemand is die zij kent die haar in de val heeft laten lopen," zei Blanchards moeder Angela Harris. Zonder details te geven om het onderzoek te belemmeren, vertellen Walt en Angela Harris aan Dr. Phil dat onderzoekers op zoek zijn naar een aanwijzing dat iemand uit de omgeving van Blanchard haar en Yazeed in contact heeft gebracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws