VERMIST: UFC-vechters doneren groot bedrag voor beloning Nieuws
Nieuws

VERMIST: UFC-vechters doneren groot bedrag voor beloning

VERMIST: UFC-vechters doneren groot bedrag voor beloning
VERMIST: UFC-vechters doneren groot bedrag voor beloning

De 19-jarige Aniah Blanchard is de dochter van UFC-vechter Walt Harris, zij verdween vorige week in Auburn, Alabama.

De politie heeft alle zeilen bijgezet om het meisje te vinden, maar ze is niet gevonden. Op donderdag onthulde de politie dat ze bewijs hebben gevonden in het voertuig van Blanchard dat aangeeft dat ze slachtoffer moet zijn van geweld.

UFC licht zwaargewicht kampioen Jon Jones en MMA-manager Ali Abdelaziz hebben elk een beloning van $ 25.000 gedoneerd om de vermiste dochter van Walt Harris te vinden. De beloning staat nu samen met andere giften op $ 85.000.

Gevecht van zijn leven

Dana White de grote baas van de UFC heeft onlangs $ 25.000 gedoneerd aan de oorspronkelijke $ 5000 beloning voor het vinden van Blanchard. Jones en Abdelaziz hebben zich daarbij aangesloten, omdat elk $ 25.000 extra heeft aangeboden om Blanchard te vinden.

Harris staat in december tegenover de Nederlander Alistair Overeem op UFC Washington, D.C. in december. "Het is duidelijk dat hij nu andere dingen heeft waar hij aan denkt. De nummer 1 focus van Harris is om zijn dochter te vinden, en gelukkig is de UFC-familie naar voren gekomen om te helpen," zegt White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws