Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Walt Harris vermiste dochter slachtoffer van geweld

UFC-vechter Walt Harris vermiste dochter slachtoffer van geweld

UFC zwaargewicht Walt Harris stiefdochter Aniah Blanchard, die vorige week zoek raakte, blijkt gewond en wordt nu beschouwd als een slachtoffer van geweld, meld de politie donderdag.

Een verklaring van de politie van donderdag geeft aan dat bewijs gevonden in het voertuig aangaf dat Blanchard was gewond moet zijn en het slachtoffer is van geweld. Een social media-bericht van het 19-jarige meisje, gestuurd naar haar kamergenoot gaf aan dat ze misschien bij een man was voordat ze verdween, zei Harris.

ZIE OOK >> Auto gevonden van vermist meisje

UFC-president Dana White tweette woensdag een video met de mededeling dat hij een beloning van $ 25.000 bood voor informatie over Blanchard. Dat geld kwam bovenop de beloningen van $ 5.000 die elk werden aangeboden door een anonieme weldoener en de staat.

Geen spoor

Blanchard werd voor het laatst gezien op 24 oktober in Auburn. De politie vond later haar beschadigde auto in Montgomery, ongeveer 55 mijl afstand. Van het meisje is tot nu toe niets meer vernomen.

In een interview met WBRC-TV zei haar moeder, Angela Harris, “er moet iemand zijn die weet” wat er met Aniah is gebeurd. “We moeten haar terug hebben.”

Bekijk ook

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

Op 25 mei 2017 werd aangekondigd dat Gökhan Saki een meerjarige gevechtscontract had getekend met de UFC

Record aantal UFC-vechters voor ‘langere tijd’ geschorst

Het UFC evenement in Moskou elke plaats vond op 9 november in de CSKA Arena, krijgt een vervelend staartje voor enkele deelnemers.

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

MMA-vechter Cris Cyborg uit de kleren tijdens fotosessie (Beelden)

De voormalige UFC-vechter Cris Cyborg, toont meer van zichzelf in een onthullende fotoshoot