Verhit persconferentie moment tussen Paulie Malignaggi en Artem Lobov Nieuws
Nieuws

Verhit persconferentie moment tussen Paulie Malignaggi en Artem Lobov

Verhit persconferentie moment tussen Paulie Malignaggi en Artem Lobov
Verhit persconferentie moment tussen Paulie Malignaggi en Artem Lobov

Paulie Malignaggi's langverwachte blote vuist boksdebuut komt eraan.

Zaterdag staan Paulie Malignaggi en Artem Lobov tegenover elkaar op het zesde evenement van Bareknuckle Fighting Championship in Florida. Het paar is op ramkoers geweest sinds Malignaggi's ruzie met Lobov's teamgenoot Conor McGregor, tijdens de aanloop naar het gevecht van de McGregor met Floyd Mayweather.

Nadat Lobov twee maanden geleden zijn BKFC-debuut won tegen Jason Knight, werd het gevecht tussen het voormalige UFC-vedergewicht en Malignaggi officieel gemaakt, waarbij het paar de afgelopen weken zowel verbale als fysieke momenten uitwisselde.

Ik sla het licht uit je ogen

Tijdens de laatste persconferentie voor het evenement op zaterdagavond, begon Malignaggi Lobov te spotten met de vraag hoeveel sparringpartners Lobov had verslaan. Lobov stond op om repliek te geven maar werd tegengehouden door de voormalige UFC light-zwaargewicht Anthony Johnson.

Tijdens de persconferentie zei Lobov dat geld de enige motivatie was voor Malignaggi om het komende gevecht aan te gaan. "Luister jongen, het gesprek is voorbij voor mij. Ik wil deze man daar zaterdagavond naar binnen halen en de wereld laten zien wat er gebeurt als je je mond voorbij praat zoals hij deed," aldus Malignaggi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws