Vechtsport Video's van Arnaud van der Veere op Vechtsport-Online.nl Nieuws
Nieuws

Vechtsport Video's van Arnaud van der Veere op Vechtsport-Online.nl

Vechtsport Video's van Arnaud van der Veere op Vechtsport-Online.nl

Arnaud van der Veere en Vechtsport-Online.nl zijn een unieke samenwerking aangegaanArnaud van der Veere en Vechtsport-Online.nl zijn een unieke samenwerking aangegaan

Arnaud van der Veere is in vechtsport land geen onbekende zowel nationaal als internationaal. Naast een fervent vechtsporter (professioneel) is Arnaud een geslaagd ondernemer. Zo heeft hij een aantal grotere bedrijven gehad, ook in het buitenland zoals bijvoorbeeld in China en Thailand. Zijn passie is de sport waarin hij al zijn hele leven werkt. Daarnaast heeft hij jarenlang als intermediair gewerkt voor bijvoorbeeld visa en legalisaties, maar ook interculturele vestigingsbegeleiding.

Carrière als profvechter

Na zijn carrière als profvechter heeft hij 10 jaar instructies gegeven aan o.a. politie en het leger. Ook heeft hij een vechtsport winkel in het centrum van Den Haag (deze is ook online aanwezig), en sportscholen en richt hij zich daarmee op de Nederlandse markt. Ook heeft hij diverse boeken geschreven over vechtsport stijlen veel van de oudere vechtsporters onder ons zijn daar groot mee geworden. Zijn boeken publiceert hij inmiddels niet meer in Nederland, maar wereldwijd, ook lesgeven doet hij voornamelijk in het buitenland.

Filosofie

Graven in je geschiedenis brengt het vuil van het verleden uit. Op de grond waarop je bent gegroeid, heb je veel verschillende dingen verzameld om je te laten groeien. Delen die u als brandstof voor de toekomst gebruikt, de meeste om u stabiel en sterk als een boom weten te houden. Je grond voorkomt dat je in de storm wordt weggeblazen, waardoor je sterker wordt.

Vechtsport is mijn bron, mijn bodem, ik ben er in opgegroeid en alle vezels in mijn lichaam, elk deel van mijn hersenen is er dagelijks gevuld dag en nacht. Een vechter zijn is een levensstijl, geen show. Dagelijkse training bereidt het lichaam voor wat er komt. Bij elke training wordt de geest duidelijker van zijn sterke en zwakke punten en als u durft te accepteren groeit u.

Arnaud van der Veere en Vechtsport-Online.nl zijn een unieke samenwerking aangegaanVechtsport instructie video's

Wij zijn er trots te kunnen melden dat Arnaud zijn ervaringen, kunde en vooral visie op de vechtsport wil delen met de bezoekers van Vechtsport-Online.nl, wij zullen dan ook met enige regelmaat de instructie vechtsport video's van Arnaud publiceren op onze site.

[button color="green" size="big" link="/videoblog/" icon="fa-external-link" target="false"]Bekijk de Video's[/button]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws